Ziua porţilor deschise la Colegiul Doamna Stanca

0
116
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Au avut ocazia să vadă ce înseamnă viaţa de şcolar! Este vorba de copiii de la grădiniţele din Făgăraş care i-au vizitat pe elevii de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca”. Cei mici au avut parte numai de surprize aici: au cântat, s-au jucat pe calculator şi s-au jucat chiar şi sala de sport a instituţiei. Aceste vizite au avut loc în cadrul Zilei Porţilor Deschise.

Video:

Cu multe emoţii, zeci de copii de la grădiniţele din oraşul nostru, însoţiţi de educatoare sau părinţi, au păşit, unii pentru prima dată, într-o şcoală. „Îmi place aici la şcoală. E tare frumos. Cel mai mult mi-au plăcut calculatoarele“, „Ne-am jucat la calculatoare şi în sala de sport. Tare frumos aici. Mama mi-a zis că aici o să vin la şcoală. Îmi place“, au spus încântaţi micuţii. „Fiica mea intră la şcoală din toamnă şi am vrut neapărat să fiu alături de ea în cadrul acestui eveniment.

Am ales şcoala aceasta pentru că aici e cel mai bine, cele mai bune dotări şi cei mai buni profesori. Din punctul meu de vedere“, „Şcoala este foarte frumoasă şi au vreau ce este mai bun pentru fetiţa mea. Chiar mă gândeam să o înscriu la clasa I cu program prelungit. Aici sunt atât de multe opţiuni. Îmi place“, ne-au spus câţiva părinţi.

Cei mici au avut ocazia să viziteze, alături de părinţi, toate sălile de clasă. „Am făcut turul şcolii cu cei mici. I-am dus şi la calculatoare, cel mai aşteptat moment de către cei mici. Le-am arătat şi câteva figuri de domnitori pe care i-au recunoscut. M-am bucurat tare mult.

Au văzut laboratoarele, sălile de clasă şi chiar sala de sport, unde au avut posibilitatea să se joace. Noi aici le oferim tot ceea ce este mai bun. Îi aşteptăm cu bucurie în anul şcolar viitor“, ne-a declarat învăţătoarea Virginia Itoafă. „Avem o relaţie bună de colaborare cu grădiniţele din Făgăraş. Le invităm în fiecare an să ne cunoască şcoala. Oferta noastră este diversificată. Cele mai căutate sunt clasele cu program prelungit care au devenit un brand pentru noi, întrucât ne aflăm deja la cea de-a opta generaţie. În plus, avem foarte multă experienţă. Considerăm că avem un atu, deoarece experienţa şi rezultatele bune de până acum ne recomandă ca instituţia şcolară care poate oferi un program prelungit atât la secţia română cât şi la secţia germană de foarte bună calitate“, ne-a declarat Nicolae Postolache, directorul Colegiului Naţional „Doamna Stanca“.

La sfârşitul vizitei, cadrele didactice de aici i-au informat pe părinţi cu privire la condiţiile care le sunt oferite copiilor care vor frecventa această instituţie de învăţământ în anul şcolar viitor.
(Laura RAMBA)

LĂSAȚI UN MESAJ