Ziua eroilor a fost sărbătorită în Făgăraș

0
36
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

EROI 1Ziua eroilor nu a fost trecută cu vederea în Făgăraş! Zeci de oameni au luat parte astăzi la ceremonialul desfăşurat în municipiu cu acest prilej. Reprezentanţi ai tuturor instituţilor din oraş au ţinut să aducă un omagiu şi să depună o coroană la troiţa de lângă catedrala ortodoxă, acolo unde în cel mai scurt timp va fi ridicat monumentul eroilor.

EROI 2Evenimentul a început în jurul orei 12:30 la troiţa din spatele catedralei ortodoxe „Sfântul Ioan Botezătorul“. Veterani de război, militari, autorităţi locale, dar şi reprezentanţi ai altor instituţii au luat parte la ceremonialul desfăşurat aici.
Preoţii din protopopiatul ortodox 1 au fost prezenţi la eveniment și au săvârşit o slujbă pentru eroii făgărăşeni căzuţi pe câmpurile de luptă. Ceremonia a fost aplaudată de toți oamenii care au participat.

EROI 3Ca semn de respect şi omagiu pentru toţi cei care s-au jerfit pentru ţara noastră, cei prezenţi au depus coroane la troiţă. Primii au fost veteranii de război, după care au urmat edilii orașului și reprezentanții instituțiilor din municipiu.
Momentul mult aşteptat de făgărăşenii prezenţi la manifestare, a fost defilarea soldaţilor din garnizoana făgărăşeană.

LĂSAȚI UN MESAJ