Zilele satului Drăguş

0
24
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Concurs de realizat sperietori de ciori, Nunta lui Făt Frumos cu Ileana Cosânzeana, OZN fest – sunt doar câteva din activităţile la care sunt aşteptaţi drăguşenii, dar şi turiştii, cu ocazia Zilelor Drăguşului ce vor avea loc în week-endul următor. Şi asta nu e tot. Direcţia 5  şi îndrăgiţi interpreţi de muzică populară vor întreţine atmosfera pe parcursul evenimentului.

Pentru acest important eveniment al comunităţii din Drăguş s-au făcut pregătiri din timp. De mai bine de o lună s-a lucrat intens într-un lan de porumb. Asta pentru că atracţia manifestării este labirintul din lanul de porumb care se întinde pe 3 hectare în zona Drăguşelului. De fapt, aici va avea loc toată distracţia. Astfel, sâmbătă, 20 august, începând cu ora 12.00, va avea loc deschiderea labirintului.

Organizatorii au pregătit mai multe concursuri pentru toţi cei dornici de distracţie. Realizarea sperietorilor de ciori, confecţionarea de zmeie, dar şi degustarea de produse tradiţionale sunt doar câteva din concursurile la care pot să se înscrie cei prezenţi la eveniment. Seara se va încheia cu concertul cunoscutei formaţii Direcţia 5.

Distracţia continuă şi duminică, atunci când, începând cu ora 14.00, va fi reconstituit obiceiul „Sărbătoarea Buzduganului“. Muzica şi voia bună vor întregi atmosfera până târziu în noapte. Mai mulţi interpreţi de muzică populară au fost invitaţi la cea de-a patra ediţie a „Zilelor Drăguşului“.

(M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ