Zăpada pune stăpânire din nou peste Făgăraș. Dacă aveți probleme sunați la Salco Serv

0
280
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

deszapezire-salcoNu s-a dus bine prima zăpadă că un nou strat se depune astăzi peste Făgăraș. În mijlocul codului galben de viscol și vreme rea sub care se află România în Făgăraș temperaturile sunt mai ridicate decât cele de ieri când în zona noastră s-au înregistrat în jur de – 29 de grade Celsius.
Comparativ însă cu ziua de ieri ninge neîncetat de câteva ore iar zăpada se depune pe asfalt și face ca munca celor de la Salco Serv de astă- noapte să fi fost în zadar. Toate utilajele aflate în dotarea societății care se ocupă cu deszăpezirea Făgărașului sunt acum pe străzi, adică 3 mașini cu lama mare, 1 tractor cu lama mică pentru spații înguste și două mașini cu lama îngustă pentru trotuare. Acestea sunt utilajele care deservesc în jur de 50 de kilometri de străzi cât are Salco Serv în administrare.
Recomandarea celor de la Salco Serv adresată proprietarilor de mașini este de a deplasa autoturismele de pe locurile care împiedică degajarea zăpezii de către utilajele de deszăpezit, De-asemenea conducerea unității a pus la dispoziție un număr de intervenție la care puteți suna pentru situații deosebite. La numărul de telefon 0758232222, vă va răspunde dispecerul Salco Serv care vă va ajuta la rezolvarea problemei ridicate.

LĂSAȚI UN MESAJ