Vremea pentru următoarele patru săptămâni

0
304
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Estimările meteorologilor pentru următoarele patru săptămâni arată că vremea va rămâne instabilă și pe alocuri mai rece decât normalul perioadei până aproape de finalul lui iunie. Abia în ultima parte a lunii în curs, ANM anunță că temperaturile vor avea valori în general apropiate de cele normale. Începutul lunii iulie va aduce vreme caldă, fără precipitații.
Estimări meteo pentru următoarele patru săptămâni, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie:
Săptămâna 07.06.2021 – 14.06.2021
Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.
Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele sud-vestice și centrale, iar în rest se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă.
Săptămâna 14.06.2021 – 21.06.2021
Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile sud-estice, dar și ușor mai ridicate în cele vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval.
Cu excepția regiunilor sud-estice, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, cantitățile de precipitații vor fi deficitare, mai ales în cele intracarpatice.
Săptămâna 21.06.2021 – 28.06.2021
Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, dar cu o abatere termică ușor pozitivă în regiunile vestice
Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui deficit local în zonele montane.
Săptămâna 28.06.2021 – 05.07.2021
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.
Sursa:digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ