Vremea pentru următoarele patru săptămâni

0
1024
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a lansat prognoza meteo pe următoarele patru săptămâni. Aceste estimări meteorologice sunt realizate de către Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată (ECMWF). Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016.
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice.
Vremea în săptămâna 28.02.2021 – 04.03.2021
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele sud-estice.
Regimul pluviometric va fi local excedentar în zona Carpaților Meridionali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.
Vremea în săptămâna 04.03.2021 – 11.03.2021
Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.
Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în zonele montane și sub-montane din jumătatea sudică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.
Vremea în săptămâna 11.03.2021 – 18.03.2021
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.
Regimul pluiovmetric estimat pentru această perioadă va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.
Vremea în săptămâna 18.03.2021 – 25.03.2021
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.
Cantitățile de precipitații vor fi posibil excedentare, local, în nordvestul țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.
Sursa:digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ