Vremea pentru patru săptămâni

0
823
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Meteorologii anunță vreme foarte caldă pe tot parcursul lunii iulie, cu temperaturi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, dar și cu invervale de ploi în unele regiuni ale țării. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis estimări meteo pentru următoarele patru săptămâni, valabile până pe 26 iulie.
Cum va fi vremea în intervalul 28 iunie – 26 iulie, potrivit prognozei meteo emise de ANM:
Săptămâna 28.06.2021 – 05.07.2021
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele vestice și sud-vestice.
Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, sud-vestice și local în cele centrale și la munte, dar și excedentar în extremitatea de est a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.
Săptămâna 05.07.2021 – 12.07.2021
Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în jumătatea estică a țării, dar mai ales în regiunile nord-estice, dar și local deficitare în nord-vest, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.
Săptămâna 12.07.2021 – 19.07.2021
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în jumătatea vestică a țării, iar în rest temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zonele montane, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.
Săptămâna 19.07.2021 – 26.07.2021
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestui interval, mai ales în regiunile vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.
Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ