Vremea în perioada următoare

0
271
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Vremea va intra din nou într-un proces de răcire. De la 20 de grade vom trece la temperaturi modeste și ger în depresiuni. Precipitațiile se vor înmulți, iar vântul va prinde putere în majoritatea regiunilor.
Începând de sâmbătă 6 martie și până luni, 8 martie, vremea se va răci brusc, iar media temperaturilor diurne se va situa în jurul a 3 – 5 grade. Temperaturile vor coborî până la minus 11 grade Celsius în depresiuni, în estul Transilvaniei. Vântul va bate cu putere și este posibil să se înregistreze lapoviță și ninsoare în mai multe zone. După data de 9 martie, regimul termic va fi în ușoară creștere spre valori apropiate de normalul perioadei, medii ale maximelor de până la 7 – 8 grade.

Temperaturile minime vor fi preponderent negative și se vor situa în medie între -4 și -2 grade, dar în nopțile din perioada 7 – 10 martie acestea vor fi mai scăzute, spre medii între -8 și -5 grade. Precipitații în general slabe cantitativ, vor fi pe arii restrânse începând cu 5 martie și până la sfârșitul intervalului de referință. Vremea se va încălzi din nou începând de săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ