Votarea bugetului Municipiului Făgăraș pe anul 2023, principalul punct pe ordinea de zi a ședinței de CL Făgăraș

0
596
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Prin dispoziția nr. 448 din data de 17 februarie 2023, se convoacă Consiliului Local al Municipiului Făgăraş în şedinţă ordinară, cu prezență fizică, pentru data de joi, 23 februarie 2023, orele 14.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local din cadrul Primăriei Municipiului Făgăraş.
Convocarea consilierilor în ședință ordinară s-a făcut ținând seama de prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul Administrativ. La articolul trei al dispoziției este specificat faptul că: ,, Proiectele de hotărâri au avizul consultativ al comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş, în baza competenţelor acestora, conform anexei menţionate la art.i.,, Această mențiune arată faptul că toate proiectele de hotărâri au fost discutate în comisiile de specialitate, privind legalitatea acestora, iar în plen se așteaptă doar votarea.
Proiectul ordinii de zi a Şedinţei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Făgăraş, convocat pentru data de joi, 23 februarie 2023, orele 14.00, are 12 proiecte de hotărâri, la care se adaugă punctul diverse si poate fi consultat pe www.primaria-fagaras.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ