Vizită la nivel înalt în Făgăraș

0
450
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Ambasadorul Republicii Belarus în România, H.E. Mr. Andrei Grinkevich se  află în vizită oficială în Municipiul Făgăraș, în perioada 13-14 mai 2021. Delegației oficiale îi este pregătită o primire specifică oaspeților de seamă care vin în Țara Făgărașului. Astfel, Excelența Sa, ambasadorul Republicii Belarus, împreună cu întreaga delegație va fi întâmpinat de primarul Gheorghe Sucaciu în Sala Tronului din Cetatea Făgăraș, unde se vor întâlni cu reprezentați ai mediului de afaceri din Făgăraș, Brașov și București. La sosire în curtea interioară, oaspeții vor fi primiți de garda medievală a Cetății.
Pe parcursul celor două zile se vor purta discuții despre oportunitățile de dezvoltare economică a companiilor din Făgăraș, despre turismul și mediul cultural din Țara Făgărașului, despre promovarea zonei și protejarea patrimoniului natural, respectiv cel cultural.
În timpul vizitei, ambasadorul Republicii Belarus în România se va deplasa la două dintre obiectivele emblematice ale Țării Făgărașului, Colegiul Național „Radu Negru” și Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus.

LĂSAȚI UN MESAJ