8 COMENTARII

  1. A fost un OM in adevaratul sens al cuvantului..mare talent,un violonist de exceptie si un prieten adevarat.Nu-l voi uita niciodata,nu-i voi uita spiritul vesel si bucuria cu care traia fiecare zi.Dumnezeu sa odihnseasca in pace!
    Iasul a pierdut pe langa un OM,un artist desavarsit!

  2. R.I.P Taz…si sincere condoleante familiei :-<..ai fost un adevarat OM si vei ramane pentru noi la fel

  3. eram vecini de cartier,imi placea desi nu ne-am vorbit nicodata,doar ne priveam .Imi pare rau ca i-am aflat numele si porecla deabea acum dupa ce numai este,nu-mi vine sa cred ,am aflat vestea mortii sale intamplator in drum spre serviciu,vazandu-i poza,am avut un soc.De ce a plecat atat de devreme dintre noi?

  4. Adi, prieten drag de-o viata, nu pot crede ca ai plecat dintre noi. Am cautat si gasit poze vechi de la petrecerile din Conservator si de la revelioanele de la tine de acasa…cu ochii in lacrimi, te pling si ma rog pentru sufletul tau!

  5. Sint cutremurat de aflarea acestei vesti…Imi pare atit de rau,mai ales ca nu sint in tara…Dumnezeu sa il odihneasca pe Adrian si sa il poarte in paradisul artistilor,al oamenilor valorosi,care,uite,sint din ce in ce mai putini!..Trist,vars o lacrima pentru Adrian si ma infurii in coltul gurii pe cel care a luat o viata,cu usurinta cu care si-a baut palinca si s-a urcat la volan!…Dumnezeu sa il odihneasca pe Adrian si sa il scoata la plata pe cel care ne-a lasat mai singuri in lumea asta,din ce in ce mai urita!…Dragos.

LĂSAȚI UN MESAJ