Vine gerul Bobotezei

0
557
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Vine gerul Bobotezei.În această noapte, în județul Brașov, termometrele vor coborî sub -13 grade. Vremea va rămîne rece și în zilele următoare, avertizează meteorologii. În Transilvania, în perioada următoare, regimul termic diurn va avea o tendință generală de scădere în perioada 2-5 ianuarie, mai accentuată pe 6 ianuarie, când se sărbătoreşte Boboteaza, și 7 ianuarie, cînd vremea va deveni geroasă, cu temperaturi maxime situate, în medie, în jurul valorii de —10 grade.

Valorile nocturne vor crește în perioada 2-5 ianuarie, dar vor scădea accentuat pînă în dimineața zilei de 7 ianuarie, când se vor înregistra medii termice de aproximativ — 22 de grade. Apoi temperaturile vor marca o creștere, dar pe întreg intervalul de prognoză, vremea va fi cu mult mai rece decît în mod obișnuit în această perioadă.
Iarna 2016-2017 va fi cea mai friguroasă din ultimul secol, au avertizat de altfel, specialiștii în meteorologie, aceștia au atras atenția că mase de aer arctic vor ajunge dasupra Europei. Cele mai scăzute temperaturi vor fi înregistrate în lunile ianuarie și februarie, dar vor rămîne scăzute și în luna martie.

LĂSAȚI UN MESAJ