Victoria Jazz Festival, ediţia a doua

1
26
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Victoria devine din nou, la început de iarnă, capitala jazzului românesc. Victoria Jazz  Festival a ajuns la ediţia a doua. În spatele acestui proiect curajos stă, la fel ca şi anul trecut, entuziastul muzician Victor Hoajă. Organizatorii speră ca ediţia aceasta să se bucure de un succes şi mai mare decât ediţia inaugurală.

Anul trecut, mulţi dintre cei care auzeau despre această idee, ridicau circumspect din sprânceană: „Festival de Jazz la Victoria?“. Ei bine, da! La un an de zile de la prima ediţie a festivalului ştim că aceasta a fost o reuşită ce a dat deopotrivă speranţe publicului meloman din zonă şi curaj organizatorilor pentru o a doua ediţie. Ediţie de care ne mai despart doar câteva zile.

„Am avut mari emoţii la prima ediţie. Toate lucrurile erau noi, chiar dacă ştiam ce vrem şi ce trebuie făcut. Ce nu am ştiut, am învăţat pe parcurs. Echipa cu care am lucrat a fost minunată, iar acum muncim de zor pentru cea de a doua ediţie. Oamenii ne-au felicitat pentru reuşita de acum un an, iar artiştii şi invitaţii au fost încântaţi de ambianţă. Avem încredere, bazat şi pe experienţa trecută, că vom reuşi să facem lucruri de calitate şi anul acesta“, a spus Victor Hoajă, organizatorul festivalului.

La fel ca şi în 2010, festivalul se va desfăşura pe parcursul unei singure zile, doar decorul va fi altul, Restaurantul Paradis. „Festivalul va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, iar invitate vor fi două trupe. Prima este Funk Factory din Iaşi, iar cea de a doua Foxy Lady Band din Bucureşti. Aceasta îl are în componenţă pe legendarul baterist de jazz Corneliu Stroe, care a putut fi ascultat şi la Făgăraş. La fel ca şi anul trecut, festivalul va fi prezentat de către părintele jazzului românesc, Florian Lungu. Dânsul a fost foarte încântat de reuşita de anul trecut şi ne va onora cu prezenţa şi la ediţia aceasta. Sperăm ca şi în acest an să demonstrăm că se poate face un festival de calitate chiar şi într-o zonă fără tradiţie“, a încheiat Victor Hoajă.

Organizatorii speră ca ediţia a doua a Victoria Jazz Festival să atragă cât mai mulţi iubitori de muzică bună din zona noastră. Mai multe informaţii pot fi obţinute acccesând site-ul: www.jazz-victoria.ro.

Dan CIOCOIU

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Felicit din toata inima pe Victor Hoaja si intreaga lui echipa ! Continuitatea e mai dificila decat organizarea unei prime editii !
    Am participat la prima editie si a fost o seara de exceptie ! Voi fi prezent impreuna cu prietenii si la editia II – a !

LĂSAȚI UN MESAJ