Vezi prognoza meteo, pentru următoarele două săptămâni, emisă de ANM

0
688
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

fagaraseniDupă cea mai geroasă noapte din această iarnă, Administraţia Naţională de Meteorologie ( ANM) a anunţat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, în fiecare regiune din ţară. În perioada menționată, probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor este destul de ridicată, în aproape tot intervalul, în cele mai multe zone din România, anunţă meteorologii.Temperatura aerului va avea valori, atât diurne cât și nocturne, în marea lor majoritate, sub cele specifice perioadei. În prima săptămână din intervalul de prognoză, valorile diurne, foarte scăzute în primele două zile, vor fi în creștere până în 13 ianuarie, după care vor scădea din nou.
În Transilvania maximele vor fi cuprinse, în medie, între -13 și -1 grad. În medie regională vor fi minime cuprinse între -23 și -5 grade. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, temperatura aerului din cursul zilelor, în general în scădere ușoară și treptată, va avea maxime cuprinse, în medie, între -5 și -3 grade și minime între -14 și -11 grade. Condiții de precipitații vor fi în cea mai mare parte a timpului, cu o probabilitate mai ridicată în perioadele 11-15 ianuarie și 16-19 ianuarie.
La munte valorile termice vor crește până în ziua de 13 ianuarie, apoi nu se vor modifica semnificativ. Va fi ger în majoritatea nopților, dar și pe parcursul primelor trei zile. În prima săptămână vor fi valori maxime cuprinse în medie între -18 și -2 grade și minime între -22…-8 grade.
În săptămâna a doua, regimul termic, relativ staționar, va fi caracterizat de maxime cuprinse în medie între -7 și -5 grade și minime în jur de -11 grade. Probabilitatea de apariție a precipitaţiilor va fi ridicată începând cu data de 10 ianuarie. Citește mai departe AICI

LĂSAȚI UN MESAJ