Vezi cum vor petrece făgărășenii de 1 Decembrie

0
38
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

1 decembrie dimineataLuni 1 decembrie, întreaga țară îmbracă straie de sărbătoare. Românii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Națională a României. Importanța acestei zile o să fie, la fel ca în fiecare an, sărbătorită și la Făgăraș prin evenimente cultural-educative. Începând cu ora 15:00, o să participăm la un moment militar religios, după care o sa admirăm defilarea, în preajma Cetății Făgăraș.
Evenimentele dedicate zilei de 1 decembrie o să antreneze făgărășeni de toate vârstele. Pe scena care va fi amplasată în fața Casei Municipale de Cultură vor urca soliști îndrăgiți de muzică populară, care ne vor transmite bucuria de a fi români.
Totodată, pentru buna desfășurare a manifestărilor cultural-educative care vor avea loc, circulația rutieră va fi blocată pe anumite străzi din municipiu. Astfel, pentru sceneta prilejuită de împlinirea a 100 de ani de la izbucnirea „Primului Război Mondial“, circulația rutieră va fi blocată pe segmentul de drum situat între strada Republicii, Casa de Cultură, strada Tăbăcari, Mihai Viteazu până la Baia Comunală, limită cu intrarea pe strada Cetății.
La ora 17:30, pentru retragerea cu torțe, tot cu grilaje metalice se va bloca segmentul de drum Casa de Cultură, Catedrală, Piața Republicii, strada Doamna Stanca, Bulevardul Unirii și strada Tăbăcari.

LĂSAȚI UN MESAJ