Vezi cum arată poteca pe care și-a pierdut viața brașoveanul în Munții Făgăraș

0
209
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUn brașovean a plecat în drumeție în Munții Făgăraș în căutare de aventură alături de prietenii lui, însă acesta și-a găsit sfârșitul. Tragedia s-a întâmplat în cursul zilei de ieri când tânărul se afla pe un traseu care ducea spre vârful Negoiu și a căzut 300 de metri în gol într-o prăpastie. Corpul neînsuflețit al brașoveanului a rămas în prăpastie până astăzi din cauza condițiilor nefavorabile care au împiedicat operațiunea autorităților.

traseu bunTraseul Custura Sărății care i-a adus moartea montagnardului este unul extrem de dificil și orice pas greșit poate aduce moartea, mai ales dacă vizibilitatea este redusă din cauza ceței, așa cum s-a întâmplat în acest caz.
traseu 3
Nu este prima dată când muntele își ia tributul din cauza neadaptării la traseele cu un grad de dificultate mărit, motiv pentru care salvamontiștii trag un nou semnal de alarmă și recomandă turiștiilor să se echipeze adecvat și să fie prudenți când se află pe munte pentru că o secundă de neatenție poate costa viața.

LĂSAȚI UN MESAJ