Verbatim lansează discurile Blu-ray inscriptibile de 100GB

0
36
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Verbatim, lider european pe piaţa de medii optice de stocare, a lansat Blu-ray Disc cu format BDXL- medii optice de citire şi scriere compatibile, cu o capacitate de stocare generoasă de 100GB – de patru ori mai mult faţă de un Disc Blu-Ray standard.
Certificate de BDA (Asociaţia Blu-ray Disc), discurile inscriptibile Blu-ray de la Verbatim permit utilizatorilor să-şi salveze imaginile de înaltă rezoluţie, fişierele video sau audio în format HD la viteze de scriere de 4x mai mari. Cu o capacitate de stocare de 100GB, discurile BDXL pot stoca în jur de 40.000 de imagini, 20.000 de melodii sau 8 ore de conţinut video HD.
Discurile Blu-ray oferă semnificativ mai multă capacitate de stocare în comparaţie cu mediile optice precum DVD sau CD astfel, sunt necesare mai puţine discuri pentru a salva un volum generos de date. Discurile Blu-ray standard cu un singur strat oferă o capacitate de stocare de 25GB, iar cele cu două straturi oferă 50GB capacitate, dar discul Verbatim BDXL dispune de trei straturi oferind o capacitate de stocare de 100GB. Discurile sunt acoperite cu un film rezistent pentru protecţie împotriva zgârieturilor.
Discurile Blu-ray BDXL de la Verbatim sunt disponibile pentru achiziţionare în toată Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ