A venit Crăciunul în magazinele din Făgăraș!

0
441
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Se apropie Crăciunul! La acest lucru se gândesc făgărășenii de fiecare dată când intră într-un magazin de profil. De câteva săptămâni, vechile produse au fost înlocuite cu decorațiuni specifice acestei perioade a anului. Globuri de diferite mărimi, forme și culori, ghirlande, beculețe, Moși de Crăciun, reni îngerași și nu în ultimul rând icoane care îi reprezintă pe Maica Domunului și Iisus, toate aceste produse specificice sărbătorilor de iarnă au umplut magazinele cu specific dar și supermarketurile și stau la dispoziția cumpărătorilor făgărășeni.

Câteva săptămâni ne mai desparte de sărbătoarea Nașterii Domnului – teoretic pentru că practic dacă intrăm în magazine, simțim că Crăciunul a venit deja iar decorațiunile specifice sărbătorii de iarnă, pur și simplu îți iau ochii și nu te mai saturi să le privești. Cu greu te poți abține să nu cumperi ceva, fie chiar și un produs mărunt. Patronii magazinelor au venit în întâmpinarea făgărășenilor cu astfel de produse mai devreme ca în alți ani, tocmai pentru ca oamenii să aibă timp și bani să își achiziționeze tot ce au nevoie pentru a avea un Crăciun așa cum și l-au dorit.

Ce mai! Făgărășenii găsesc de toate de la decorațiuni de Crăciun, cadouri pentru cei dragi, până la aranjamente pentru casă. Prea puțini locuitori ai municipiului au dat iama în magazine pentru a-și achiziționa produse de Crăciun. Deocamdată, majoritatea concitadinilor se mulțumesc doar să privească și să-și facă un calcul pentru ca atunci când Crăciunul va bate la ușă, să știe care este bugetul pentru cumpărături.

LĂSAȚI UN MESAJ