Vechea cabană Urlea A ARS!!!

0
492
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Pe contul de Facebook Poveștile Carpaților s-a relatat că „astăzi am urcat la Urlea pentru prelevarea de probe de teren în vederea realizării studiului geotehnic necesar proiectului tehnic de refacere a cabanei, însă… din vechea cabană Urlea, cele 2 corpuri de clădire construite între anii 1925-1936, nu am mai găsit decât ceea ce se poate vedea în imagine” – foto de mai sus.

Prin urmare, administratorii contului de socializare, montaniarzi, au luat legătura cu Poliția, au dat declarații, sperând ca făptașii incendierii cabanei să fie descoperiți și trași la răspundere.

„Intenția noastră era de a păstra măcar o parte din ce se putea păstra din vechea cabană, însa acum doar fundația a mai rămas in picioare. Acest incident aduce cu sine noi dezavantaje și întârzieri în ceea ce privesc aprobările și avizele necesare refacerii cabanei, însa noi vom continua încrezători acest proiect”, s-a mai precizat pe contul de Facebook menționat.

Cei ce au fost în zonă în ultimele zile sunt rugați să dea detalii despre incidentul menționat la adresa de mail: povestilecarpatilor@gmail.com

Puteti sustine in continuare refacerea cabanei Urlea prin donatii in conturile:

Cont în LEI: RO30 INGB 0000 9999 0760 2164 (ING Bank)
Cont în EURO: RO02 INGB 0000 9999 0820 9694 (ING Bank)

Sursa: www.mytex.ro

LĂSAȚI UN MESAJ