18 COMENTARII

 1. Fagarasenii astia sunt o adunatura de tarani de prin satele de sub munte, adusi de comunisti sa stea la bloc si sa se dea mari domni. E laudabila initiativa de infrumusetare… dar la tarani tre’ sa le faci gard din fier ca sa-si rupa picioarele in el! …sau deloc! Asta e educatia italiano-munteano-rurala a fagarasenilor si mai ales a tinerelor „vlastare”. Vorba aceea: „N-ai cu cine! Niste tarani!”

 2. as fi foarte multumit daca ia-ti prinde,si mai multumit daca ia-ti pune sa repare tot ce au stricat,si in fata tuturor Fagaresenilor,chiar si in televizor.Nu numai ca autoritatile incearca sa dea o imagine a orasului,ii gasesti pe acesti indivizi foarte incivili.SI ma intreb ce ar fi vrut sa demonstreze cu gestul lor?

 3. cat de civilizati sunt unii…. oare ce o sa se aleaga de orasul asta? …. praful…..

 4. oameni buni dar oameni legi si ma refer la tovarasi militieni, care stau in birouri pe bani fraierilor ce fac????am inteles, politia comunitara 8 agenti dar cea a statului ?????sau inca le mai incap burtile dupa birouri?????rusine celor care au facut ce au facut dar si militia daca si-ar face datoria !!!!!!!!!!!!!!………….

 5. Niste ciuflingari terbilisti!!!

  Daca i-asi prinde le-as taia o mana!!!!!! Si nu cred ca ar mai face a doua oara!

 6. Mai Pop(on)el, de ce trebuie sa fie toti fagarasenii ,,niste tarani” obligatoriu ,,de prin satele de sub munte”?
  Probabil ca tu vii din Moldova sau din Felmer, deci cu siguranta nu esti ,,taran” (a nu se intelege ca am ceva cu respectivii cetateni)
  Huligani si descreierati provin din toate mediile, din pacate.
  As vrea pentru cultura ta generala sa-ti dau exemplu de ,,niste tarani de prin satele de sub munte” care de asemenea au ,,atentat” la imaginea Fagarasului:
  Octavian Paler, Ion Codru Dragusanu, luptatorii anticomunisti din munti, mitropolitul Streza, badea Cartan si altii…

 7. Astia ar merita sa nu se faca nimic. Ati vazut pe vremea lu Barbuti, nu se intimplau chestii din astea , pentru ca nu aveau ca sa strice !

 8. Teo, esti pe langa subiect. Nu pricep de ce i-ai adus in discutie pe acei oameni mari. Eu m-am referit la faptul ca, in ziua de azi, la momentul actual ca sa fiu mai precis, Fagarasul este populat in majoritate cu tarani care nu au in cap decat cartofi.
  Apropos: toti au fost inspirati si destepti sa se desprinda din lumea imbacsita a satului de munte si sa plece… spre alte zari.

 9. Eu stiam ca ardelenii sint oameni cu bun simt.Sau poate Fagarasul nu face parte din Ardeal?

 10. Fagarasul face parte din Tara Fagarasului nu din Ardeal. Fagarasenii sunt mai cu 2 perechi…

 11. O precizare in primul rand:nu am nimic de a face cu acel Teo care spune ca fagarasenii ,,au doua perechi”;este cel mult o coincidenta de nume.
  Popel, in primul rand m-a deranjat ca tu ai lansat ideea ca huliganii trebuie sa provina musai din satele de pe sub munte iar pe acei oameni mari i-am adus in discutie ca sa realizezi ca pe sub munte nu s-au produs exclusiv numai vandali, cum pretinzi tu.
  Dupa cum ti-ai dat seama si eu provin ,,de pe sub munte” si am locuit 10 ani intr-un bloc relativ civilizat din centru unde toti eram parveniti de pe sub munte, din Beclean, Mandra, Calbor, moldoveni si chiar romi;itispun cu sinceritate ca am plecat din acel bloc nu din cauza romilor si nici pe de parte a ,,muntenilor”.
  De altfel oricine trece prin satele de munte (si este bine intentionat) vede diferenta intre aceste sate si alte sate din alte zone.
  Pe de alta parte sunt de acord ca daca ar pleca ,,veneticii” si ar ramane numai fagarasenii ,,get-pe get”,care s-au nascut aici de cel putin doua generatii, Fagarasul ar deveni mai mic decat Sona.

 12. Doamne! Chestia asta cu huliganii a adus o roaba de comentarii!
  Ma bucur ca va pasa de orasul in care traiti si vresi sa il faceti mai curat si mai uscat!

 13. huliganii trebuie sa fie pedepsiti , la fel si cei care au aprobat instalarea garduletelor. tare urate erau . sau poate acesta este motivul distrugerii……….

 14. Am vazut stirea pe Tv Fagaras ca numai angajatii de la stat au liber de Rusalii, restul de la particulari sunt mai „prosti” si merg la munca sa le scoata si salariul celor de la stat. Cred ca ar tb sa -si arunce laptopul pe care isi scrie stirile.
  Concluzia salariatii de la stat au 3 ……..

 15. Dc vrea sa faca ceva primarul asta sa angajeze mai multi agenti de ordine , sa le ia masini sa patruleze.

 16. Care si -a trait adolescenta in Fagaras stie cum e cand vi noaptea de la discoteca si te crezi zmeu si mai faci si acte mai putin civice. E sunt siguri ca au fost niste baieti mai euforici care aveau nevoie de putina adrenalina.

 17. Trebuie sa recunosc ca nici mie nu mi-au placut garduletele.Asa cum nu imi plac pietroaiele din banda de zona verde a bulevardului.Merg ca nuca in perete.Si banuiesc ca sint costisitoare.Dar vandalii nu cred ca au avut aceste motive pentru a distruge acest mobilier stradal.Sint aceesi care rastoarna cosurile cu gunoi,care rup pomisorii plantati de o zi,care fac praf bancile.SOLUTIA NU ESTE DECIT UNA SINGURA:eforturi pentru prinderea unui singur individ si prezentarea lui publica,cu sanctiunea si rusinea agatate de git.Dar se mai intimpla si altfel:Cind politia comunitara il prinde in flagrant pe Sorin ca isi arunca gunoiul pe zona verde,il iarta pentru ca baietii se cunosc cu fiica acestuia ,Claudia.Iar Sorin isi continua netulburat sportul.

 18. Nu cred ca acele gărdulețe (urate sau nu) au fost stricate de huligani asa întâmplator ci chiar de localnicii din blocurile de pe bulevard care nu-și mai pot parca mașinile acolo, iar aici și primăria își are vina ei pentru faptul ca n-au fost amenajate mai întâi locuri de parcare dar indiscutabil cei care le-au stricat ar trebui prinși și pedepsiți pentru ca n-au nici o scuza, dar pentru asta ar trebui niște polițiști pe străzi la patrulare și nu la panda cu radare ascunși prin mașini. Deocamdată n-ai cu cine, și ar mai fi prin oraș și alte lucruri încă trecute cu vederea cum ar fi câinii vagabonzi și problema gunoaielor.

LĂSAȚI UN MESAJ