2 COMENTARII

 1. Tatal lui Luca Ioan, Dl. Florin Vasiloiu, profesor de limba engleza la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi din Onesti, judetul Bacau, are nevoie de sprijin financiar pentru a-l putea opera pe fiul sau, Luca – Ioan, de 5 luni si 3 saptamani, diagnosticat cu atrezie de esofag tip IV Ladd (esofagul este intrerupt si nu poate manca nimic pe gurita).

  Luca Ioan are o sora geamana, Maya, care este sanatoasa. Familia Vasiloiu are nevoie de suma de 20 000 de euro pentru a-l opera pe Luca – Ioan in Germania, la Clinica Karlsruhe.

  Cum puteti sa-l sprijiniti?

  – Contactand direct pe Florin Vasiloiu la nr. de telefon 0234.326481, 0722.916811 sau pe adresa de mail [email protected] .

  Impreuna putem sa-l spijinim! Orice ajutor, cat de mic, conteaza pentru a salva viata lui Luca – Ioan!

  – pe blogul http://luca-si-maya.blogspot.com/ puteti urmari faptul de adevar al celor mentionate mai sus, prin dovezi clare, date de contact si existenta a doua conturi, unul in lei,

  celalalt in Euro, pentru o posibila donatie din partea dvs. Impreuna trebuie sa reusim, acest copil dragalas trebuie sa aiba

  dreptul la o viata normala, sanatoasa alaturi de surioara sa si de parintii sai!

 2. ce facem cu gunoiul din cimitirul ortodox ?????????????.chiar nu credeti ca ar fi cazul sa se ia masuri de transport si amenajarea unei gropi adevarate,??????????.VA PLACE GUNOIUL CARE STA PE MORMINTE AMENAJATE LA INTRAREA DIN CARTIERUL FLORILOR (IN PLUS LA O INCARCARE DE GUNOI CU ESCAVATORUL A SPART UN COLT DE CAVOU -CINE RASPUNDE DE REPARATII??????????????? } ESTE O RUSINE PENTRU ACEST ORAS-SI PENTRU ADMINISTRATIA LOCALA.

LĂSAȚI UN MESAJ