11 COMENTARII

 1. DOMNUL senator GRAPA cind a terminat .facultatea,?Cind lua  cantina sere NITRAMONIA? ./.REGRET CA NE AU PROSTIT . TOTI AVETI COPII .Ii m ai asteptati acasa cind stiu ca in FAGARAS,parinti asteapa minuni!

 2. cat de inconstient sa fii sa votezi o persoana care nu are habar de fagaras,care nu are habar nici macar unde este situat spitalul,sau gara din fagaras,sincer imi pare foarte rau!!a venit o singura data in fagaras,adica duminica cand a mers pe sectiile de votare,si in rest va garantez ca nu veti mai auzi de el…o sa mai povestim peste 4-5 ani si o sa ziceti cei care l-ati votat,doamen ce prostie am facut…dar va fi prea tarziu!!

 3. @un fagarasan Ai dreptate, dar doar pe jumatate. Si cand spun asta ma gandesc la fostul senator de Fagaras, care la cum si-a exercitat mandatul de 4 ani deduc urmatoarele : habar nu are ca Fagarasul are o Cetate, ca Fagarasul mai are locuitori care sunt racordati la Ecoterm, Ca Fagarasul e un Infern cu tirurile din DN1 (chiar daca stam bine fata de Sebes-Alba), iar exemplele pot continua….. Drept urmare un fagarasan de-al nostru ,,ne-a facut” de ne-au mers fulgii!!! Fagarasul pentru el nici nu a existat!!! Tot ce se poate sa se intample ce spui tu, insa pana la proba contrarie……..

 4. trag concluzia ca fagarasenii (si cei din tara fagarasului), daca i-ar fi avut pe listele USL pe Voiculescu sau Becali, i-ar fi votat fara ezitare. Observ la Dragus, unde Dreapta a adunat 72%, in defavoarea Stangii cu 18%. Bravo

 5. Urmasii lui ilici iliescu si hadrian nastase rid in barba ,a uitat repede lumea de marile tunuri date de fostii pcr -fsn-pdsr -usl!Am schimbat pe dreaku cu mama lui ,rotatia cadrelor continua ca pe vremea ceausista !H o t i a nu dispare, vom avea circ fara piine!Macar cei din Dragus au constinta impacata ,pt restul vorba celor de mai sus discutam peste 4 ani!Care mai apucam!Somnul ratiunii naste monstri!

 6. @un fagarasean cu scuzele de rigoare dar vorbesti in necunostinta de cauza. Zamfir a fost pe toata perioada campaniei electorale in Fagaras. Tu crezi ca cineva s-ar fi zbatut pentru el daca nu ar fi fost de fata si daca nu s-ar fi implicat si el? Afla ca a fost la foarte multe intalniri cu fagarasenii si oamenii din Tara Fagarasului, afla ca a iesit de strada de mai multe ori decat ai facut-o tu in ultimele doua luni (altfel te-ai fi intanlnit si tu cu el), afla ca a stat undeva in zona garii pe toata aceasta perioada, afla ca nici cei care au reprezentat Fagarasul pana acum nu au facut NIMIC pentru Fagaras si ai auzit de ei (in special de dl Rasaliu) numai la evenimente gen zilele orasului (ca deh e populatie). Eu cred ca te inseli in privinta lui Zamfir pentru ca l-am cunoscut si eu pot garanta pentru dansul. Si apropo… nu trebuie sa auzi tu de el… daca va face ceva, va fi sa deblocheze anumite proiecte, sa aduca fonduri, sa sustina primarii din Tara Fagarasului pe la diferite ministere, sa deschida usile care pana acum au fost inchise s.a.m.d. Asta face el, de acolo de unde e… nu din Fagaras. Daca sustine primarii din zona face mult mai multe decat au facut dl Rasaliu (care ti-a blocat subventiile la caldura, ocolitoare etc) sau decat a facut Dl gabor, care nu a putut deschide nici o usa nici in guvernarile PDL si nici USL. Daca nu stii cum functioneaza acest sistem te rog sa te abtii de la comentarii si sa iti vezi de jocurile pe calculator. Bafta.

 7. Mai avem un parlamentar de Fagaras ,si anume dl. senator Marius Coste – PPDD.Multumim tuturor  celor care ne sustin si cred in noi.

 8. Domnule Vacariu cred ca acest Coste Marius va face pentru Fagaras la fel de multe precum a facut dl. senator Rasaliu. Am asa o presimtire…Doamne ajuta sa ma insel.

 9. Alin,sunt unele lucruri pro si contra la ce ai spus tu,unele ai dreptate,altele nu,dar cel mai mult ma deranjeaza Grapa,care o sa ne traga in jos….cred k sti prea bine de ce zic asta,si dau un singru exemplu,si aici chiar nu ai cum sa ma contrazici,pentru ca este adevarat……de cate luni nu si-au mai primit angajatii salariile?si inca ceva….gard de 100.000 de euro la o primarie din Tara Fagarasului care s-a prabusit a doua zi de la inaugurare si de un WC la o scoala care a costat 50.000 de euro,astea fiind spuse,sunt lucruri reale!stima

 10. Incepe stringerea surubului !Impozitele se vor marii cu 16-20%!Usl aduna incet marea menghina!
  Educatia nu va primii 6% din pib ,de ce sa destepti lumea cind prostimea o conduci usor!
  Tichete de masa nu se vor mai acorda la bugetari!Cresc preturile la gaz ,curent ,taxe auto etc…
  Si asta e doar inceputul de azi 12 12 2012 ,,,,urmeaza 4 ani de tescuire a boborului roman ,astia is flaminzi rai si au buzunarele goale si un chef de furat de o sa cadem pe spate!Somn usor natiune!Traiasca si infloreasca votul liber exprimat!

LĂSAȚI UN MESAJ