Urmarire ca in filme. Si-a dat foc la casa din Recea apoi a provocat un accident. Politistii fagaraseni l-au imobilizat!

0
1652
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Un barbat a provocat un accident de circulatie in urma cu putin timp. Potrivit martorilor acesta ar fi intra pe contrasens, pe sensul de iesire din statia peco Omv, si a lovit un autoturism. La scurt timp, trei masini de politie au ajuns la fata locului, dupa o urmarire ca in filme, oamenii legii l-au imobilizat pe barbat. Se pare ca este acelasi barbat care in urma cu cateva ore ar fi provocat un incediu in propria casa din Recea. Vom reveni cu amanunte.

UPDATE 17.40 „Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la izbucnirea unui incendiu la o locuință situata pe raza loc. Recea.
La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, pompieri și jandarmi.
La momentul sosirii la fața locului a forțelor de ordine, proprietarul locuinței s-ar fi urcat în autovehiculul din curte și fără a respecta indicațiile echipajelor de poliție și jandarmi, a părăsit domiciliul cu autovehiculul.
S-a procedat la urmărirea autovehiculului de către forțele participante la intervenție cu autospecialele din dotare, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune și a fost oprit pe raza mun. Făgăraș de către echipajele de poliție.
Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Făgăraș pentru efectuarea de cercetări” a declarat Nadia Olaru, purtator de cuvant IPJ BRASOV. 

LĂSAȚI UN MESAJ