Unde pot fi găsiţi cei mai frumoşi bărbaţi din lume

0
654
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Tot timpul se vorbeşte de spre “topul celor mai frumoase femei” ţările cu cele mai frumoase femei” etc., etc.

Însă şi bărbaţii figurează în diverse topuri, iar unul dintre cele mai interesante pare a fi “Unde pot fi găsiţi cei mai frumoşi bărbaţi din lume”.

Din Suedia până în Olanda  

Locul întâi este ocupat de Stockholm, Suedia! “Bărbaţii suedezi au fost mult timp înţeleşi greşit. Minusuri – sunt adesea percepuţi ca fiind distanţi, singuratici şi cel mai des confundaţi cu elveţienii. Plusuri – partea estetică este de excepţie: înalţi, cu trăsături fine, specifice nordicilor”, notează travelersdigest. Conform aceleiaşi surse, realitatea este surprinzător de plăcută: sunt răbdatori, eleganţi, cu mult bun gust în ceea ce priveşte vestimentaţia, iubesc lucrurile mărunte în viaţă când vine vorba de cultură, alimentaţie sau modă. Ce îi face atât de irezistibili? Implicarea totală de care dau dovadă când vine vorba de relaţii.

Pe locul doi, New York, care pentru mulţi este unul dintre cele mai interesante oraşe de pe planetă. “Orice ai vrea să faci, această metropolă grandioasă îţi oferă o listă nesfârşită de posibilităţi. Un lucru este sigur: te vei lovi de bărbatul visurilor în locul acesta fabulos. Este locul în care Făt-Frumos apare la fiecare colţ de stradă”, consideră travelersdigest.

Pe locul trei, Amsterdam, Olanda. Mai înalţi decât europenii şi extrem de şarmanţi, olandezii sunt foarte politicoşi şi visători. Ei ştiu care sunt ingredientele speciale pentru o întâlnire de neuitat. Cu bicicleta în jurul oraşului sau prin centru, pentru a descoperi frumuseţile locurilor istorice, o plimbare alături de un olandez nu va fi atât de uşor uitată.

De la portughezi la australieni

Portughezii se mândresc extrem de mult cu ţara lor mică, dar pitorească, care ocupă locul patru la capitolul bărbaţi frumoşi. “În Lisabona, domnii carismatici şi atletici vă vor uimi cu dorinţa lor de a învăţa cât mai multe despre toate culturile lumii.

Pasionali, mereu veseli, curioşi şi galanţi, aceşti seducători latini vă vor face să vă pierdeţi minţile, subliniază travelersdigest. Cel mai senzual dans din lume – tangoul – descrie cel mai bine oamenii din Buenos Aires (situat pe locul cinci).

Sportiv, cultivat, complicat şi fermecător, misteriosul argentinian te va plimba prin locuri stilate, exclusiviste dar şi prin zone cu puternice încărcături istorice, care merită să fie savurate cât este noaptea de lungă.

Un surprinzător loc şase îl ocupă australienii, care conform celor care au realizat topul par să aibă totul: spirit, creier şi brand! Cunoscuţi ca fiind aventurieri, ei îşi pot petrece ziua energic, navigând şi seara foarte relaxant, prin diverse activităţi rafinate, delectându-se cu un spectacol la operă, de exemplu. Sensibilitatea lor este direct proporţională cu atitudinea rustică pe care o pot avea când aleg să îşi petreacă timpul liber în captivantele zone rurale.

Spania şi Israelul

Madridul, situat pe locul şapte, se mândreşte cu latino loveri autentici, conform travelersdigest. Fie că te plimbi într-un loc romantic sau, pur si simplu, pe străduţe greu de descoperit, femeile vor fi cu siguranţă surprinse de bărbatul spaniol prin farmecul sau misterios si sofisticat.
Pe locul opt a fost situat Berlinul, considerat unul dintre cele mai…culturale oraşe ale Europei, cu multe muzee, cafenele, locuri istorice şi o viaţă de noapte interesantă. “Nemţii sunt inteligenţi, ordonaţi, arătoşi şi foarte interesaţi de conversaţii cu femei atrăgătoare, cu mintea ascuţită. Cunoscuta capitala a modei, Milano a fost situată pe locul nouă în materie de bărbaţi. “Oriunde te uiţi, vei vedea bărbaţi cu pielea aurie şi privirea ageră, gata să te cucerească în cafeneaua selectă din miezul capitalei”, notează travelersdigest.
Pe locul zece se situează Tel Aviv, Israel. Marea Mediterană, arhitectura artistică şi culturalizarea contemporană a zonei au făcut din Tel Aviv conform specialiştilor care au cercetat “tema” un adevarat “hot spot” pentru trendsetteri din întreaga lume. Localnicii arătoşi, bine “lucraţi” şi cu un bronz de invidiat atrag atenţia doamnelor şi domnişoarelor într-o zonă plină cu plaje şi cafenele, care se întinde pe o rază de peste 10 mile.

LĂSAȚI UN MESAJ