Un tânăr român, stropit cu lichid inflamabil şi incendiat la Nisa, a murit

0
47
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Un tânăr român care a suferit arsuri grave, în noaptea de 9 spre 10 decembrie, după ce a fost stropit cu un lichid inflamabil şi incendiat, în timp ce dormea pe stradă, a murit, a anunţat joi Serviciul de asistenţă publică al spitalelor din Marsilia, citat de Le Figaro în ediţia electronica.

Bărbatul fără adăpost, în vârstă de 26 de ani, a suferit arsuri puternice la nivelul feţei şi toracelui. Tânărul, care a fost spitalizat, iniţial, la Nisa, iar ulterior la Toulon, a fost transferat în cadrul Serviciului regional pentru arşi grav din cadrul Spitalului Conception, la Marsilia, din cauza gravităţii rănilor. Românul fără adăpost a murit în spitalul din Marsilia marţi, potrivit AFP.

Totul a pornit de la o dispută între persoane fără adăpost, care s-au certat pentru „un loc la coada” pentru mâncarea oferită gratuit săracilor, potrivit poliţiei din Nisa. Tatăl acestuia, în vârstă de 50 de ani, de asemenea o persoană fără adăpost, a suferit şi el arsuri la faţă şi la mâini, în încercarea de a-şi ajuta fiul.

Ancheta a fost încredinţată Brigăzii de investigaţii criminale din cadrul Serviciului de Securitate al Departamentului Alpes-Maritimes.

LĂSAȚI UN MESAJ