Un solist făgărășean a lansat un hit despre scandalul amoros Borcea

1
206
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Viaţa amoroasă a lui Cristi Borcea a ajuns nu doar subiect de glume ci şi element etnofolcloric. Un interpret de muzică populară din Făgăraș a fost inspirat de aventurile fostului patron dinamovist şi a compus o melodie dedicată poveştii cu năbădăi dintre acesta şi Valentina Pelinel.
„Hei, Borcea, Borcea / N-aş vrea niciodată / Să mă pun în pielea ta / Să nu afle nevasta / Cum spune amanta / Că faci dragoste cu ea. Hei, Borcea, Borcea / Caută-ţi nănaşul / Că o să ai un băieţel / Ce faci cu Alina, dacă Valentina / Îţi face un Pelinel”. Cam aşa sună refrenul melodiei dedicate lui Cristi Borcea şi Valentina Pelinel de către cântăreţul Puiu Făgărăşanu, un inspirat interpret de muzică de petrecere care s-a gândit că situaţia fostului patron dinamovist, poate deveni un exemplu pentru ceilalţi bărbaţi.

maxresdefault foto:youtube.com
Puiu Făgărăşanu are 24 de ani, este cântăreţ şi activează în domeniul muzical de peste 11 ani. Tânărul cântă cu formaţia Pandora din Braşov. Puiu s-a căsătorit la finalul anului trecut cu Laura, o tânără artistă şi ea, pe care o ştie de mai bine de 5 ani. Muzica i-a adus împreună, ambii crescând în familii de muzicanţi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ