2 COMENTARII

 1. In primul si in primul rand, v-ati gandit sa faceti publicitate pe masura? 
  Cel putin in randul tinerilor, daca tot e la moda facebook-ul! Afise, radio, chestii?
  Second of all, va recomand sa cititi articolele pe care le postati pe site, in ziar, de doua ori; nu de alta dar…„,Cântând-mi visul” siiiii tot felul de tampenii. Nici macar nu ati mentionat pretul biletului din timp, deoarece nu cred ca fagarasenii sunt atat de prosti si de saraci incat sa nu mearga la un concert caritabil! ( este de ,,apreciat” ca ati facut mare publicitate unui spectacol, cu un bilet in valoare de 80 DE LEI, in conditiile in care… let’s face it… Fagaras.) Abia asteptati sa aveti ocazia sa musamalizati, ba chiar sa omiteti si-ale voastre greseli! Daca voi, cei mai mari inteligenti si pusi la curent cu tot felul de stiri ,,interesante”( de cele mai multe ori)… de ce nu cumparati voi un bilet, mai intai de toate? Nu de alta, dar daca ati fi procedat astfel, ati fi putut sa dati un exemplu si DE STIRE populatiei din Fagaras!!!!   Nu prea mai inteleg rostul articolelor voastre.  Frumos ar fi, zic eu, sa veniti si voi pe la concert, asta asa, daca nu sunteti prea ocupati cu toate cluburile de nimic.

 2. Dragă Nemo, deşi tonul tău este cam …contondent şi acuzaţiile nemeritate, ţinem să îţi răspundem. Nu de alta, ci pentru a pune lucrurile la punct, ca să fie clar pentru oricine care sunt responsabilităţile fiecăruia.
  1. Am fost contactaţi de organizatorii spectacolului cu rugămintea de a populariza evenimentul. Le-am oferit posibilitatea apariţiei într-o emisiune televizată, care a fost difuzată în trei zile diferite (3 zileX4 difuzări=12 apariţii). Tot atunci am realizat o ştire care a fost difuzată de patru ori în cadrul emisiunilor informative. Nu mai punem la socoteală ştirea de faţă, realizată pentru a mai impulsiona vânzarea biletelor. În ziua în care am realizat emisiunea, am filmat şi realizat şi un videoclip de promovare a evenimentului. Acesta a rulat neîntrerupt timp de două săptămâni pe postul nostru, Făgăraş TV. Obligaţiile noastre asumate se încheiau aici.
  2. Am recomandat organizatorilor şi le-am făcut legătura şi cu o tipografie locală, pentru realizarea afişelor şi în general i-am ajutat cu tot ce am putut pentru ca spectacolul, realizat cu un scop nobil, să aibă loc.
  Ţin să îţi spun că organizatorii spectacolului nu au avut nimic să ne reproşeze referitor la mediatizarea evenimentului. Ai făcut-o tu, făgărăşean revoltat! Ar trebui să ştii că:
  1. În clipul de promovare era menţionat şi preţul biletului. A fost cel mai difuzat, deci cu şansele cele mai mari pentru a fi recepţionat de concitadini.Nu e vina noastră că tu urmăreşti alte posturi. Şi apropo de „marea publicitate“ făcută unui spectacol cu biletul de 80 de lei. Dacă te referi la „Maitreyi“, atunci află că preţul biletelor a fost de 70 de lei, iar aproape 100 de bilete s-au vândut la jumătate de preţ (aşa s-a negociat, pentru elevi şi pensionari). Preţul biletelor nu este treaba noastră, noi doar îl anunţăm. E treaba organizatorului. Faptul că am mediatizat spectacolul a fost în primul rând pentru că era vorba de actori de prestigiu de pe prima scenă a ţării. Am considerat că ţinerea spectacolului ea o chestiune de mândrie locală şi o ocazie (tot mai rară) de vedea un spectacol şi actori de excepţie). Şi a fost bine până la urmă: spectacol reuşit, public cald şi încântat, o notă bună pentru Făgăraş.
  2.Afişe au fost postate în tot oraşul. Nu ştiu cu ce şi pe unde te deplasezi tu prin oraş, dar nu aveai cum să nu le vezi.
  3. Crezi că din cauză că nu am cumpărat noi, redactorii, bilete, nu s-au vândut ele? Sau pentru că făgărăşenii nu au ştiut preţul? Dacă vrei să mergi la un spectacol caritabil şi să ajuţi, atunci nu te împiedici de preţul biletului. Şi apropo de exemplul personal. Săptămâna trecută am fost şi am donat sânge. Am făcut-o pentru gestul civic în sine, dar şi pentru a populariza, încă o dată, apariţia centrului de transfuzii la Făgăraş. Nu ne-a cerut-o nimeni şi nu aşteptăm mulţumiri. By the way, tu ai făcut-o până acum? Mai ai timp, se întâmplă în fiecare joi!
  4. Faptul că mergem sau nu la un spectacol, este o opţiune personală şi ţine de pasiuni, de gusturi, de timp liber. Atunci când ţine şi de meserie sau de o înţelegere sau un contract, suntem prezenţi. Nu asta trebuie să te preocupe pe tine..
  5. Şi în fine, dacă ştirile noastre sunt atât de anoste, iar păcatele noaste atât de multe, de ce te mai deranjezi să citeşti şi să mai comentezi. Nu mai accesa, nu mai citi! S-au inventat mouse-ul şi telecomanda… Numai bine! BZF

LĂSAȚI UN MESAJ