Un părinte informat, un părinte educat

0
29
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Mai mulţi părinţi au participat ieri la un lectorat organizat de cadrele didactice de la grădiniţa Prichindeii. Aceştia au putut afla de la specialişti care sunt greşelile pe care le fac în educaţia copiilor preşcolari şi care sunt efectele negative asupra dezvoltării lor. Şi nu este singura activitate care se va desfăşura în instituţia de învăţământ. Pe parcursul întregii săptămâni vor avea loc fel de fel de evenimente. Totul în cadrul „Festivalului Naţional al Şanselor Tale“ .

O săptămână plină de activităţi pentru micuţii de la grădiniţa cu program prelungit „Prichindeii“ din cartierul 13 Decembrie. Toate aceste activităţi au loc cu ocazia „Festivalului Naţional al Şanselor Tale“ şi sunt implicaţi şi părinţii dar şi reprezentanţii principalelor instituţii din Făgăraş. Săptămâna a debutat ieri cu o activitate pentru părinţi. Aceştia au participat la un lecturat intitulat „Un părinte informat, un părinte educat“. Părinţii au aflat informaţii importante despre răsfăţ, egoism exagerat, încăpăţânarea copiilor, suprasolicitarea acestora dar şi despre lipsa implicaţiei părinţilor în joaca micuţilor. Activităţile dedicate acestui festival nu se încheie aici.
De asemenea vineri, 23 noiembrie, între orele 10.00 -11.00 va avea loc „Ziua porţilor deschise“. Cu această ocazie cadrele didactice din grădiniţă îi invită pe toţi părinţii, copiii şi nu numai să viziteze grădiniţa şi să ia parte la activităţile pregătite de copiii din grădiniţa „Prichindeii“.
(M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ