4 COMENTARII

  1. Japca pe fata !
    Nici nu a fost validat Base si au inceput vinatoarea de vrajitoare. Nu am nimic cu doamna Micu, nici nu o cunosc , dar va trece mult timp pina cind aceasta doamna sa faca macar un sfert din cit a facut Pandrea. Rusine politicienilor ! Dati deoparte oameni care au demonstrat ca POT ! Nici macar pe vremea comunistilor nu se intimpla acest lucru . RUSINE !!!!

  2. Subscriu la ceea ce spune „revoltatul”. Am fost elev la acest colegiu si stiu foarte bine conditiile si cum arata inainte de a veni dl. Pandrea. In ultimii 4 ani s-a investit cat nu s-a investit in toti ceilalti de dupa revolutie. Si cum a reactionat Inspectoraul Scolar Judetean reprezentat prin Dorel Agache? A schimbat omul care a fost responsabil de tot ce s-a intamplat bun la CNRN in anii astia. Normal ca totul se face pe linie de partid, pentru ca asa e tarisoara in care traim. Eu unul, sper ca superiorul in rang al lui Agache sa fie din „opozitie” si , conform aceluiasi principiu pe care l-a aplicat dl. Agache, sa-l zboare din functie.

  3. Romania unde-i mare tigania (in politica bineinteles). Am fost coleg cu Dan Pandrea la Radu Negru si pot spune ca este un om deosebit care stie sa se jertfeasca pt. ceilalti. Cred ca si in continuare va da dovada de acelasi spirit si din pozitia pe care o are.

  4. Pandrea ,a fost numit tot POLITIC,si a adus cele mai mari deservicii elevilor,cand era diriginte.Dadea note mari ,ca sa fie clasa lui cea mai BUNA.

LĂSAȚI UN MESAJ