Un făgărășean a luat 20.000 de lei la păcănele, deși câștigul care i se cuvenea era de 2.000 de lei

0
2726
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Un jucător de păcănele din Făgăraș a fost trimis în judecată pentru însușirea bunului găsit sau ajuns din greșeală la făptuitor, după ce a convins-o pe angajata unei săli de jocuri că a câștigat 20.000 de lei, lucru care nu era adevărat.
Totul s-a întâmplat pe data de 19 ianuarie. Jucătorul de păcănele a intrat într-o sală de jocuri și a introdus într-unul dintre aparate suma de 100 de lei. După ce aparatul a afișat o imagine câștigătoare, jucătorul și fratele său au strigat: ,,am câștigat 200 de milioane.,,
În local s-a stârnit o frenezie, iar angajata sălii de jocuri s-a dus la aparat să verifice ecranul. Când a văzut „un număr care începea cu 2 și continua cu mai multe zerouri” l-a crezut pe bărbat și i-a dat cei 20.000 de lei pe care i-a „câștigat”. Imediat după ce a primit banii, jucătorul a părăsit localul. Având în vedere valoarea mare a câștigului, angajata sălii de jocuri i-a anunțat pe patroni, care au verificat aparatul și au constatat ca în ziua respectivă au fost trei câștiguri, cel mai mare fiind în valoare de 2.000 de lei. Angajata localului l-a sunat pe jucător să îi spună că s-a produs o greșeală, dar bărbatul a refuzat să restituie banii pe motiv că „reprezentanții sălii de jocuri au modificat parametrii tehnici ai aparatului astfel încât să arate că, de fapt, câștigul ar fi fost mult mai mic”.
În urma acestei situații, patronul sălii de jocuri a făcut plângere penală, iar jucătorul a fost trimis în judecată pentru insușirea bunului găsit sau ajuns din greșeală la făptuitor.
În proces, reprezentanții sălii de jocuri au explicat că în momentul în care sunt introduși banii în aparat, creditul se transformă în puncte. Astfel, 100 de lei valorează 100.000 de puncte. În momentul în care a prins o combinație câștigatoare, jucătorul avea 2.000.000 de puncte, echivalentul a 2.000 de lei. Din acest motiv, opertoarea s-a încurcat în zerouri și, dezorientată de bucuria jucătorului, i-a dat 20.0000 de lei în loc de 2.000 de lei.
Pentru că în termenul prevăzut de lege, după trimiterea în judecată, părțile au ajuns la un acord, procesul nu a mai avansat, fiind închis prin împăcarea părților.

Sursa:bizbrasov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ