4 COMENTARII

  1. Domnule avocat!Propuneti-l pentru a primi si diploma de cetatean de onoare a municipiului Fagaras!Probabil cota parte din aceasta suma este considerabila!Din atitea victime ati ales pe cea mai reprezentativa…….

  2. Rusine,rusine,rusine!Autoritatea statului se degradeaza pe zi ce trece si persoane gen Alin -infractor notoriu au castig de cauza ca nu s-au purtat cu manusi cu el.Cu asemenea gen de infractori care talharesc si jefuiesc la drumul mare avea Vlad Tepes solutia -cate o teapa pentru fiecare.Vai de tara care nu isi apara cetatenii impotriva unora ca Alin,ma bucuram daca se ajungea la solutia de inchisoare pe viata pentru el ,fiind recidivist,ce credeti ca va face cand se va elibera?Astept parerile pertinente ale cetatenilor Fagarasului!Probabil o sa-mi fie teama Cand pleaca sau vine copilul de la scoala si sotia de la servici.Astfel de persoane nu se numesc OAMENI.Inca o data RUSINE domnule avocat ca ati imbratisat o asemenea cauza.

  3. Vreau sa-mi raspundeti la o intrebare:” ati vazut vreodata copil cuminte,baba frumoasa si avocat cinstit”?.Desi ei (avocatii) ca si doctorii au un juramant de credinta,credeti ca ei cred in el?.Pe ei nu-i intereseaza pe cine apara sau vindeca,importanti sunt”BANII”.Nu conteaza ca cel aparat este un ticalos iar cel care vine sa se trateze este un amarat,inainte de toate”BANII” si apoi faima.Deci avem tot dreptul sa strigam RUSINEEEEEEEE, asta daca vrea cineva sa ne auda.

  4. Este o rusine din partea autoritatilor si sa nu uitam ca suntem o tara europeana si cred ca autoritatile ar trebui sa dea dovada de profesionalism si nu sa oblige cetateni prin metode rudimentare sa dea declarati cum vor ei pentru a strange probe. Multi politisti sunt mai degraba militieni si au metodele securitatii, ruusiineee…

LĂSAȚI UN MESAJ