Un cuțit, produs de o firmă norvegiană, va fi denumit „Mândra”!

0
83
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

O firmă norvegiană, lider mondial în producția de cuțite, a anunțat lansarea unui cuțit denumit „Mândra”, care a fost testat de expertul canadian în supraviețuire Les Stroud anul trecut, în timpul filmării unei emisiuni împreună cu salvamontiștii argeșeni în munții Făgăraș.
„Suntem foarte mândri să prezentăm „Mândra”, conceput de Helle și Les Stroud — Survivorman. Pentru a perfecționa designul acestui nou cuțit, am călătorit în sălbatica, îndepărtata și incredibil de frumoasa Românie, lucrând alături de Les Stroud în ultimul său episod Survivorman”, se anunță într-un comunicat postat pe site-ul companiei norvegiene, Helle.
După o descriere elogioasă a frumuseții locurilor în care a filmat Les Stroud, reprezentanții companiei precizează că unele prototipuri ale cuțitului „Mândra” au fost testate în Făgăraș, iar ultimele retușuri au fost făcute de specialiști după încheierea expediției, împreună cu expertul canadian în supraviețuire.
„Suntem extrem de mândri să prezentăm cel mai nou cuțit Les Stroud. De altfel, numele cuțitului chiar asta semnifică, mândrie, iar noul cuțit a fost numit după numele piscului pe care Les Stroud a fost găsit de echipele Salvamont în timpul filmării episodului din România”, a declarat Anders Haglund, director de marketing al companiei norvegiene.
La rândul său, expertul canadian în supraviețuire a afirmat că a testat intens cuțitul în timpul filmărilor din România. „Pus la încercare în timpul intenselor filmări pentru Supraviețuitorul și inspirat de sălbăticia și frumusețea naturii din România, care îți taie respirația, am plăcerea să dezvălui ultimul meu cuțit, Mândra „, a spus Les Stroud. Producătorul norvegian a mai anunțat că noul cuțit va fi disponibil începând de la mijlocul lunii martie.sursa:www.agerpres.ro

Mandra-slideshow sursa foto:www.helle.no

LĂSAȚI UN MESAJ