Un copil de 10 ani a murit pe DN 1

1
45
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Un copil de 10 ani a murit după ce a fost accidentat de un autocar. Se pare că băiatul se juca, nesupravegheat, cu încă 3 copii, pe marginea Drumului Naţional 1. Fără să se asigure, ei au luat-o la fugă, în încercarea de a traversa drumul, dar unul dintre copii a  fost surprins si lovit de un autocar. În zadar au încercat medicii să-l readucă la viaţă pe băiat, sub privirile disperate ale părinţilor.

Drumul Naţional 1 a mai făcut o victimă. La intrare în comuna Şercaia, un copil de numai 10 ani a ajuns sub roţile unui autocar care venea de la Rupea şi se îndrepta spre Făgăraş. Accidentul s-a produs în jurul orei 14, cand joaca unor copii s-a transformat într-o tragedie. Băieţii se jucau pe marginea drumului şi, la un moment, au vrut să traverseze drumul, dar nu s-au asigurat. Daca trei dintre ei au ajuns cu bine pe partea cealalta, al patrulea  dintre ei, in varsta de 10 ani, nu a avut acelasi noroc. Un autocar care circula regulamentar l-a izbit în plin pe micuţ. „ Mi-a sărit în față și nu am mai putut să-l evit” a spus șoferul autocarului, marcat de accident.

Părinţii au venit într-un suflet la locul accidentului și au așteptat minute în şir ca medicii să le salveze copilul „M-a sunat cineva la serviciu și mi-a spus că băiatul meu a fost călcat de mașină. Acum aștept să văd ce spun medicii, că încă ăl resuscitează”, a spus disperată mama copilului

Încercările medicilor de a-l ţine în viaţă pe copil au fost fără succes. Vestea că baiatul ei de doar 10 ani nu mai traiește a venit trăznet pentru mama care mai spera că, totuși, micuțul ei va supraviețui. Mama s-a prăbușit la pământ de durere.

Oamenii legii fac acum cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul mortal. „Este vorba de o traversare prin loc nepermis. Efectuăm în continuare cercetări”, a spus subinspectorul Tudor Petcu de la Poliţia Făgăraş.

(Iulia Grecu)

1 COMENTARIU

  1. mda……..asta eeeeee……..era veryyy meuuu cel mai skump……dar asa e viatzza asta til ea de langa tine pe celll mai skump……….mitza nu te voi uita niciodata vei ramane vesnikk in inimioara meaaa:X:X:X:Xuh akm esti un ingeras si ne pazesti:((:((dkk ai plecat de langa mine,dk?ai plecat de langa noi???:((:((:((:((

LĂSAȚI UN MESAJ