Un bărbat din Șercaia, s-a dat drept fată și a șantajat un bărbat din Argeș

0
536
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Inspectoratul de Poliţie Județean (IPJ) Argeș, a emis un comunicat din care reiese ca un suspect, în vârstă de 41 de ani, din comuna Şercaia, judeţul Braşov, ar fi creat un cont fals pe Facebook, dându-se drept fată. Utilizând acest cont, suspectul ar fi obținut fotografii în ipostaze compromițătoare de la un bărbat, pe care l-ar fi șantajat ulterior.
„Din verificări s-a stabilit că în cursul lunii iunie, cel în cauză ar fi creat un cont fals pe o reţea de socializare, creând reprezentarea că acel cont aparţine unei tinere. Utilizând acest cont, cel în cauză ar fi obţinut fotografii în ipostaze compromiţătoare de la un bărbat din comuna Cuca, iar ulterior l-ar fi constrâns să trimită suma de 2.000 de lei, prin transfer bancar, ameninţându-l cu divulgarea imaginilor compromiţătoare”, se arată în comunicat.
Conform aceleiași surse, poliţiştii au efectuat, pe 3 iulie, o percheziţie domiciliară la locuinţa din Șercaia a suspectului. De asemenea, cercetările au fost extinse şi cu privire la o persoană care a ridicat suma de bani în urma transferului bancar.
„Cel în cauză, bărbat de 34 de ani din municipiul Făgăraş, judeţul Braşov, este cercetat în stare de libertate, în calitate de complice la sâvârşirea infracţiunii ce face obiectul cercetărilor”, precizează reprezentanţii IPJ Argeş.
Bărbatul din Şercaia a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, Judecătoria Piteşti dispunând, ulterior, arestarea preventivă pentru şantaj.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ