Ultimul concert la CoverClub!

1
63
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


CoverClub şi Asociaţia Culturală ProArte Făgăraş oferă tuturor iubitorilor de muzică bună un cadou muzical de sărbători. Miercuri, 28 decembrie, va avea loc un concert live Vlad Simon Band.
„Trupa reuneşte nume cunoscute ale muzicienilor din Sibiu: Vlad Simon (voce, trompetă), Dorin Pitariu (chitară), Călin Filip (bas) şi Vali Oancea (tobe). O parte din ei au mai cântat în CoverClub: Vlad Simon, cu Silex Band în 19 decembrie 2009, iar Dorin Pitariu si Călin Filip au cântat cu Electric Band Sibiu în 28 decembrie 2010. Ei sunt deci prezenţe obişnuite la Făgăraş în luna decembrie. Iată că nici anul acesta nu fac excepţie. Recitalul va cuprinde piese jazz-rock, dar nu numai“, ne-a spus Viorel Morărescu, organizatorul evenimentului.

Seara va avea şi un invitat cu totul special: chitaristul Alex Petre din Sibiu. „Alex are doar 12 ani şi cântă piese de blues şi rock la chitară, într-o manieră ce ar face invidioşi muzicieni mai maturi şi experimentaţi. El s-a făcut remarcat recent, la Festivalul de Jazz de la Victoria, unde a cules laude de la „monştri sacri“ Florian Lungu şi Corneliu Stroe. Vă asigur că va fi o surpriză mai mult decât plăcută!“, a mai spus Morărescu.


Concertul va avea loc miercuri, 28 decembrie, de la ora 21.00, iar organizatorii au ţinut să menţioneze că intrarea este liberă, un cadou de sărbători pentru totţi prietenii clubului, iubitori de muzică bună!
Dan CIOCOIU

1 COMENTARIU

  1. Iubitorii genului care nu au fost prezenti din diverse motive au ce regreta, a fost un concert mai mult decat reusit … cei prezenti pot confirma ! Multumesc si pe aceasta cale muzicienilor din Sibiu ce au facut cadou acest live publicului fagarasan !
    Si daca e vorba de aprecieri, acum cand 2011 s-a incheiat, multumesc si celor ce au contribuit intr-un fel sau altul la realizarea evenimentelor muzicale din Cover, ordinea este aleatorie: CoverClub & stuff (Mihai un plus pentru sunet), Asociatia Culturala ProArte Fagaras, doamna C., Tzache, bzf.ro & Dan Ciocoiu, Style Advertising, Dana Coanta & Casa Terra, Pensiunea Diana. Si fireste celor care au participat la aceste concerte !

LĂSAȚI UN MESAJ