Ultimul concert la CoverClub!

0
56
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Un an bogat în concerte la CoverClub nu putea să se încheie decât tot cu un concert. O trupă tânără din Sibiu, Gara Band, va încheia stagiunea concertistică din 2012.

Data de 28 decembrie este deja una tradiţională pentru încheierea şirului de concerte care au loc pe scena din CoverClub. De trei ani de zile, în această zi este programat concertul care pune punct stagiunii muzicale la cunoscutul club făgărăşean. Dacă acum trei ani aici cânta celebrul Harry Tavitian, acum doi ani Electric Band din Sibiu, iar acum un an trupa lui Vlad Simon (participant în acest an la „Vocea României“), ei bine şi în acest an, de 28 decembrie, va cânta tot o trupă din Sibiu. Este vorba de Gara Band, o formaţie tânără şi talentată.


„Este un trio avându-l ca lider pe chitaristul Alex Petre Alex, în vârstă de doar 13 ani! L-aţi mai putut vedea cântând şi la CoverClub acum un an, dar şi Festivalul De Jazz de la Victoria. Cei care nu îl cunosc, să nu îl subestimeze, copilul este un adevărat talent!“, ne-a spus Viorel Morărescu, organizatorul concertului.
Gara Band este alcătuiră din Alex Petre-chitară şi voce, Horia Vintilă-bas şi George Pitariu-tobe. Invitat va fi chitaristul trupei Electric Band, Dorin Pitariu, care este şi mentorul grupului.
Concertul va avea loc vineri, 28 decembrie, de la ora 21.00, iar taxa de intrare va fi de zero, cinci sau zece lei, în funcţie de criteriile organizatorilor (care rămân secrete şi vor fi o surpriză!).
Informaţii se pot obţine la telefon 0721-547225.

LĂSAȚI UN MESAJ