Ultimele Baluri ale Bobocilor

0
43
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

A fost distracţie ieri pentru sute de elevi făgărăşeni. La două din liceele din oraş s-au ales cei mai frumoşi boboci. Şi cum era de aşteptat pe lângă probele de concurs, cei prezenţi la eveniment au avut parte de multă distracţie, muzică şi dans.

Casa Municipală de Cultură a fost ieri neîncăpătoare pentru sutele de elevi, profesori dar şi invitaţi care au ţinut să participe la balul bobocilor al Liceului Tehnologic „Dr. Ioan Şenchea“. Cele 11 perechi de boboci au fost nevoite să dea tot ce au avut mai bun pentru a impresiona juriul.
Nu au lipsit din program nici umorul.

Una din surprize a fost un spectacol oferit de doi braşoveni, ambii barmani. Claudiu Campo şi Răzvan Dinu au făcut un spectacol total cu sticle, s-au sincronizat perfect şi au dat dovadă de o dexteritate admirabilă.
Momentul mult aşteptat mai ales de bobocii concurenţi pentru un titlu pe podium a fost desemnarea câştigătorilor.
Titlul de miss a fost câştigat de Ioana Muntean iar cel de mister, Daniel Grecu.

În acelaşi timp în sala festivă a liceului, elevii de la Colegiul „Aurel Vijoli“ petreceau şi ei. Liceeni şi-au desemnat şi ei cei mai frumoşi boboci ai colegiului. Însă nu înainte de a-i supune la mai multe probe, printre care clasica probă de dans.
Nu au lispti din cadrul evenimentului muzica şi voia bună.
La final cei mai frumoşi boboci au fost declaraţi miss şi mister. Este vorba despre Eva Căldărar şi Daniel Hârbea
(M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ