Ultimele amicale pentru CSM Făgăraş

0
55
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Cu câteva zile înainte de reluarea campionatului, CSM Făgăraş a mai susţinut două jocuri amicale. La mijlocul săptămânii trecute, făgărăşenii s-au deplasat la Sibiu pentru jocul cu divizionara A Voinţa, partidă în care sibienii s-au impus cu 5-0. Gazdele au folosit prima garnitură, diferenţa fiind elocventă, dar şi făgărăşenii au dat o replică bună creându-şi câteva oportunităţi de a marca.
După numai trei zile, CSM Făgăraş a întâlnit pe lidera Ligii a IV-a din judeţul Sibiu, o posibilă adversară la baraj, Sebişul Şelimbăr, rezultatul consumat la finalul partidei fiind egal, 1-1. Pentru CSM a marcat Gal min. 12, cu un şut de la marginea careului, iar gazdele au egalat în min. 20. În acest joc, făgărăşenii au evoluat în următoarea alcătuire: Neagu-Ciocan, Tufar, Onciu-Băcilă, Gal, Marşavelea, Ţăruş, Streza, Neamţu, Văsîi. Au mai evoluat Harnagea-Motoc, Motrici, Vezeteu, Roşu, Lupu.

Start amânat cu încă o săptămână în Liga a IV-a

Programat iniţial să înceapă la sfârşitul săptămânii trecute, returul Ligii a IV-a la fotbal a fost amânat. În şedinţa biroului executiv s-a luat această hotărâre datorită condiţiilor climaterice nefavorabile (gheaţă, zăpadă, etc.) la solicitarea mai multor echipe. În aceeaşi şedinţă s-a decis că returul Ligii IV să înceapă necondiţionat sâmbătă, 24 martie, iar în primele două etape jocurile de juniori se vor desfăşura la ora 13:00, după disputarea jocurilor de seniori şi nu în deschiderea acestora. Jocurile primei etape se vor desfăşura după următorul program:

Aripile Braşov – Energia Feldioara
ASF Zărneşti – FC Râşnov
CFR Braşov – AS Jibert
Cetatea Rupea – Olimpia Sânpetru
Olimpic Voila – Unirea II Tărlungeni
Înfrăţirea Hărman – Viromet Victoria
Inter Cristian – FC Ghimbav 2000
Viitorul Ghimbav – Carpaţi Berivoi
CSM Făgăraş – Izvorul Hoghiz

LĂSAȚI UN MESAJ