Trei handbaliști de la CSM Făgăraș, convocați la loturile echipelor naționale, pentru jocurile din preliminariile EHF EURO 2022

0
271
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Trei componenți ai echipei noastre de handbal masculin au fost convocați la loturile echipelor naționale, pentru jocurile din preliminariile EHF EURO 2022 (ianuarie 2022, Ungaria si Slovacia).
Cei trei sunt:
– Vencel Csog (Romania)
– Marko Lasica (Muntenegru)
– Marek Korbel (Slovacia)
La tragerea la sorti Romania a fost distribuita in grupa 8, alături de Suedia, Muntenegru si Kosovo. (https://ehfeuro.eurohandball.com/…/qualification-phase-2/)
In primul joc Romania va întâlni pe data de 05.11.2020 Suedia, in deplasare.
In cel de-al doilea joc din preliminarii, Romania va întâlni Muntenegru, la Baia Mare pe data de 08.11.2020 de la ora 17:00. Un joc cu atât mai interesant pentru noi (CSM Fagaras) deoarece Vencel Csog (Romania) si Marko Lasica (Muntenegru), colegi la echipa de club, vor fi adversari direcți in meciul echipelor naționale.
Convocarea celor trei sportivi, componenți ai echipei noastre de handbal, este o mândrie pentru clubul nostru cat si pentru comunitatea locala.
Jocurile din preliminariile EHF EURO 2022 pot fi urmărite, online, pe canalul EHFTV https://www.ehftv.com/competitions/mens-ehf-euro
Le uram succes celor trei handbaliști ai CSM Fagaras la acțiunile echipelor lor naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ