Trei făgărășeni, pe podium la „Cupa de schi a Consulatului Austriei“

0
668
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Trei făgărășeni au urcat pe podium la „Cupa de schi a Consulatului Austriei“ la Sibiu. Consulatul Republicii Austria la Sibiu a organizat în acest weekend , a VIII-a ediţie a “CUPEI DE SCHI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY”, care a avut loc pe partia din Păltiniș, județul Sibiu. La competiție au participat 7 schiori din județul Brașov printre care 3 făgărășeni. Este vorba de Florin Gaidrag, Marius Stoian și Nicolae Balea.

 

Scopul acestei competiții este de a promova practicarea schiului – sport național austriac – în judetele din circumscripţia Consulatului Republicii Austria la Sibiu – Sibiu, Alba, Brașov, Mureș, Harghita, Covasna. Ca urmare au fost 150 de participanți. Competiția a fost împărțită în două manșe. În prima manșă au participat toți concurenții iar în a doua manșă, primii 5 concurenti clasați din fiecare grupă, în funcție de timpul scos în prima manșă.

 

Schiorii au fost împărțiți în 9 categorii, în funcție de vârstă iar la fiecare categorie au fost premiate primele trei locuri. Cei trei făgărășeni nu s-au întors cu mâna goală, Marius Stoian și Florin Gaidrag au ocupat locul II iar Nicolae Balea locul al III-lea, fiecare la categoria de vârstă din care a făcut parte.

“CUPA DE SCHI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY” este o competiție pentru amatori, însă au fost asteptați să se înscrie și să participe toți iubitorii acestui sport de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ