Transylvanian Bike Week a început!

0
68
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

motociclisti  HD spre cetate

În aceste zile, Făgăraşul a fost invadat de căşti, jachete de piele şi motoare de motociclete, ambalate la maximum. Participanţii la prima ediţie a „Transylvanian Bike Week“ au început să sosească din cele patru zări pentru a poposi în preajma zidurilor Cetăţii Făgăraşului.

Ei vor străbate, în şa, în lung şi în lat, Ţara Făgăraşului pentru a-i cunoaşte locurile şi oamenii, vestigiile istorice şi tradiţiile seculare. În tabăra instalată în curtea Cetăţii vor avea loc concerte şi petreceri pentru toţi motocicliştii participanţi la eveniment cât şi pentru făgărăşenii care vor dori să asculte atât artişti populari locali, cât şi grupuri rock.

motociclist HD lac

Astăzi a fost ziua în care motocicliştii români şi străini, au luat contact cu tradiţiile şi valorile Ţării Făgăraşului. Ziua a debutat cu o „Vănătoarea de comori“, nimic altceva decât o descoperire a frumuseţilor zonei noastre. Motocicliştii au vizitat Muzeul de pânze şi poveşti de la Mândra, Grota Ursitelor de la Şinca Veche, Vâltorile de la Lisa, Biserica fortificată din Cincşor, Herghelia şi Castelul Brukenthal de la Sâmbăta de Jos.

Mulţi dintre participanţii la „Transylvanian Bike Week“ vin din Polonia. „Ne aflăm de două zile în România şi este foarte bine. Mulţumim organizatorilor pentru efortul depus pentru ca evenimentul să fie o reuşită. Locurile sunt foarte frumoase şi pot fi străbătute uşor pe motocicletă. Sper să ne distră şi să nesimţim bine“, ne-a spus Derek Kramek, preşedintele Clubului Harley Davidson din Varșovia.

motociclisti  fata intrare cetate
În fiecare seară, începând cu ora 17.00, vor începe concertele şi petrecerile din curtea Cetăţii. Participanţii vor putea degusta bucate tradiţionale româneşti, vor asculta artişti locali, care vor interpreta dansuri şi cântece populare româneşti, dar vor putea cânta şi alături de trupele country şi rock, refrene îndrăgite de îmblânzitorii cailor putere şi nu numai de ei.

Organizatorii speră ca participanţii la Transylvanian Bike Week să nu uite de frumuseţile zonei, de căldura cu care au fost găzduiţi şi de atmosfera creată de eveniment şi să participe, în număr şi mai mare, la următoarea ediţie a acestei sărbători a celor ce se simt liberi, pe două roţi.
Iulia GRECU

LĂSAȚI UN MESAJ