Transfăgărășanul, deszăpezit în 24 de ore: S-au folosit patru tone de material antiderapant

0
74
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Circulaţia pe Transfăgărăşan se desfăşoară normal, de miercuri, după ce, timp de 24 de ore, drumarii au deszăpezit şoseaua, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, au anunţat reprezentanții Direcţiei Regionale de Drumuri Braşov.

„După un efort considerabil, care a durat 24 de ore şi a presupus intervenţia cu utilajele de deszăpezire după fiecare repriză de ninsoare, colegii noştri de la Districtul Bâlea au reuşit să creeze condiţii perfecte de trafic pe DN7C – Transfăgărăşan”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Direcţiei Regionale de Drumuri Braşov.

Pentru deszăpezirea Transfăgărăşanului s-au folosit 4 tone de material antiderapant, potrivit sursei citate.

Circulaţia pe Transfăgărăşan este interzisă noaptea, între orele 21,00 şi 07,00, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac.

DN7C – Transfăgărășan

După un efort considerabil, care a durat peste 24 de ore și a presupus intervenția cu utilajele de deszăpezire după fiecare repriza de ninsoare, colegii noștri de la Districtul Bâlea au reușit să creeze condiții perfecte de trafic pe DN7C – Transfăgărășan. S-au folosit doua utilaje și s-au împrăștiat peste 4 tone de material antiderapant.Nu uitați însă că în continuare pe timpul nopții, între orele 21 – 07 circulația este interzisă tuturor categoriilor de autoturisme pe acest drum, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă.

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe Miercuri, 26 Septembrie 2018

 

LĂSAȚI UN MESAJ