„Totul despre femei“, la Casa de Cultură din Făgăraș

0
134
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Joi, 15 noiembrie 2018, ora 19.00 va avea loc piesa de teatru ”Totul despre femei”.
„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, uneori trist.
Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră.
Strălucitorul text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.
Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetite la grădiniță. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndragostite și imaginea este completă.
„Totul despre femei” – o comedie romantică care te va pune pe gânduri.
Distribuție: Corina Dănilă, Adriana Titieni și Crina Lință Regie: Felix Crainicu Traducere: Mihaela Balint Scenografie: Ioana Colceag Adaptare text: Crina Lință Light & sound design: Alexandru Bibere Durata: 1h 20’
Preț bilet întreg 40 Lei. Preț redus 30 Lei.
Informații și rezervări la telefon 0268 211 929.

 

LĂSAȚI UN MESAJ