Teorii ȘOCANTE: A supraviețuit Hitler? Unde ar putea TRĂI | VIDEO

0
46
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Aceasta este ceea ce știe toată lumea. Iată însă că unii dintre adepții teoriei conspirației susțin că testele efectuate asupra …”presupusului” craniu al lui Hitler au arătat că era de fapt craniul unei femei! Și că acest lucru ar arăta că fie Hitler a reuşit să-i păcălească pe toţi, reuşind să supravieţuiască, fie adevărul a fost ascuns de ochii oamenilor obişnuiţi.

Adolf Hitler împreună cu iubita sa Eva Braun s-au sinucis, la sfârşitul celui de- Al Doilea Război Mondial, atunci când armatele ruseşti au reuşit să cucerească Berlinul.

A fugit cu aurul

Astfel, s-au născut mai multe teorii despre dispariţia lui Adolf Hitler. Unii susţin că ar fi fugit în Argentina, împreună cu toţi ofiţerii responsabili pentru Holocaust, luând cu el şi o bună parte din aurul confiscat în timpul războiului. Se presupune că Hitler ar fi reuşit să ajungă la bordul unui submarin şi aşa a traversat Atlanticul, reuşind să ajungă în Argentina cu mult timp înainte ca trupele ruseşti să pună mâna pe Berlin.

Alţii cred că Hitler a fugit într-o altă regiune, mult mai friguroasă decât Argentina. Încă din 1939 naziştii au pregătit o expediţie secretă către Antarctica, unde urma să fie construită o bază militară secretă. Se crede că baza a fost finalizata în anul 1945, când a fost debarcat Hitler, după care submarinul a pornit spre Argentina, țara în care echipajul s-a predat. În tot acest timp, în Germania, sosiile lui Hitler erau prezente peste tot pentru a se evita suspiciunile.

Foarte exagerată

O a treia teorie conspiraţionistă, exagerată de altfel, sugerează că Hitler s-a refugiat pe Lună! Se cunoaşte foarte bine faptul că naziştii au dedicat ani buni dezvoltării de arme complexe, înainte de sfârşitul războiului, iar printre acestea s-au numărat şi rachetele spaţiale. S-a pus problema ca una dintre aceste rachete a fost folosită pentru a-l transporta pe Führer în spaţiu, pentru a locui într-o colonie secretă pe Lună.

Au existat zvonuri cum că ar exista până la 50.000 de oameni care trăiesc în acea colonie, a cărei existenţă este tăinuită de restul lumii pentru a asigura un habitat pentru elita mondială. Trecând peste toate teoriile conspirației în ceea ce îl privește pe dictator, un lucru este sigur: chiar dacă ar fi supravieţuit războiului, sunt foarte puţine şanse ca el să mai trăiască şi în prezent, deoarece ar fi ”sărbătorit” 122 de ani de viaţă în anul 2012!

 

LĂSAȚI UN MESAJ