Țara Făgărașului, destinația turistică a anului 2020

0
559
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Țara Făgărașului câștigă tot mai multă popularitate în rândul pasionaților de călătorii din România. Prin organizarea primului info-trip din acest an, Țara Făgărașului i-a cucerit pe bloggerii români prin multitudinea de bijuterii naturale și prin încărcătura istorică și culturală a locurilor. Departe de agitatia Capitalei, invitați să se bucure de răcoarea muntelui și să exploreze frumusețile naturii la pas, aceștia au vizitat o parte din tărâmul adăpostit de Munții Făgăraș și au trăit experiențe unice. Au trecut pe la Mănăstirea Rupestră de la Șinca Veche, au întâlnit ansamblul folcloric de la Șinca Nouă, au asistat la făcutul pâinii în cuptor de lemn la Nou Român și au putut admira panorama întregii Țări a Făgărașului de pe colinele Ardealului aflate în dreapta Oltului. Turul în Țara Făgărașului s-a încheiat pentru pasionații de călătorie cu o vizită la superba Cetate Făgărașului, dar și la muzeul și atelierul de zestre contemporană Mândra Chic. La finele excursiei în minunatul ținut al Făgărașului, creatorii de conținut s-au declarat îndrăgostiți de locuri, oameni și tradiții.

 

“Destinația turistică a anului 2020” este o apreciere acordată pe merit unui tărâm de poveste, promovat cu drag de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului – Țara Făgărașului (Pe scurt ADI Țara Făgărașului).

Toate aceste etape inițiate de reprezentanții Asociației,  stau la baza unei campanii de comunicare ce va fi lansată luna aceasta, dar și a unei platforme de rezervări care își propune susținerea vizitatorilor în găsirea atracțiilor și cazărilor din zonă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ