Tabără GRATUITĂ la Bușteni pentru micuții din Șercaia

0
328
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

60 de copii din comuna Șercaia au plecat într-o tabără gratuită la Bușteni. Este vorba de micuții care provin din familii cu o situație materială precară.  Tabara a fost organizată pentru copiii care învață la centrul after-school din localitatea Șercaia, un centru realizat cu finanțare norvegiană.

În acest weekend, cei 60 de micuți din comuna Șercaia se vor bucura de distracție. Emoționați până la lacrimi, copiii cu greu au reușit să ne spună cum își imaginează că va fi în tabăra.

Centru after school din comuna Șercaia și-a început activitatea în urmă cu 2 ani și de atunci micuții locuitori care nu au o situiație materială foarte bună își petrec 4 ore după școală, într-un cadru mult mai propice decât dacă ar sta acasă. După tabăra la Bușteni va urma o altă tabără, însă beneficiarii vor fi 30 dintre cei mai conștincioși copii. Practic cu ultima excursie organizată  proiectul „Educația, o cale spre viitor“ se apropie de final. Mâncarea, rechizitele, practic tot ce s-a cheltuit cu realizarea programului after-school de la Șercaia, de la înființarea acestuia și până acum, s-a asigurat din fonduri norvegiene. Însă reprezentanții Primăriei Șercaia vor continua acest program și sunt convinși că vor mai găsi și alte fonduri.

LĂSAȚI UN MESAJ