Succes al arcaşilor făgărăşeni

2
133
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

 

În urmă cu câteva luni, ziarul nostru vă prezenta încercările uui făgărăşean, Silviu Chiţu, de a înfiinţa în oraşul nostru un club de tir cu arcul. Deşi este vorba de un sport destul de puţin practicat în România şi deloc la Făgăraş, iată că, într-un timp scurt, Silviu a găsit câţiva tineri dornici să practice acest sport. Săptămâna trecută, ei s-au întrecut deja cu alţi arcaşi din ţară.

 

 

Sâmbătă, 12 mai, a avut loc la Târgu Secuiesc un concurs de tir cu arcul cu ocazia Zilelor sportului în acest oraş. Au participat peste de 30 de sportivi adulţi şi 10 copii de la cluburi de profil din Făgăraş, Braşov,  Sf. Gheorghe şi Tg. Secuiesc.

Din oraşul nostrum au participat la competiţie patru copii cu vârste între 10 şi 13 ani, elevi la Şcoala Generală nr. 2, conduşi de  instructorul Silviu Chiţu. Proble au constat în două runde de tragere, de 20 şi respective, 10  ţinte, de la distanţe diferite şi necunoscute. Tinerii făgărăşeni au reuşit clasarea pe pe podium. Astfel, pe locul I s-a clasat  Alexandru Ciuta, pe locul II, Mihai Ghircoiaş, pe locul III, Paul Streza, iar pe locul IV, Cosmin Orzea.

A fost primul concurs la care au participat tinerii arcaşi făgărăşeni, iar rezultatele sunt cu atât mai meritorii, cu cât ei se antrenează de doar trei săptămâni, în condiţii destul de improprii – în câmpe deschis, lângă Cartierul  Tudor Vladimirescu. În viitorul apropiat, arcaşii făgărăşeni şi instructorul lor Silviu Chiţu speră să participe la etapa Campionatului Naţional de 3D, care va avea loc în perioada 1-3 iunie, la Slănic Prahova.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ