Stirea ta

21
165
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Daca ai o informatie care poate fi stire trimite-o mai jos folosind formularul de comentarii.

21 COMENTARII

 1. De ce intrati in jocul Luciei Baki ? Nu vedeti ca ea se lupta cu consilierii ? Am crezut ca sunteti un ziar care sta departe de scandalurile astea ! Voi aveti alt stil , nu va coboriti la asemenea scandaluri OTV-iste !!!

 2. Am o rugaminte si o intrebare. Nu credeti ca doamna care prezinta stirile este putin cam plinuta? Gasiti in orasul asta o domnisoara care sa se prezinte frumos in fata noastra, care sa fie un exemplu pt alte domnisoare mai tinere. Fiti mai incisivi, prezentati realitatea asa cum este ea – dura. Faptul ca gradinitele si scolile organizeaza 10.000 de serbari pe an stim cu totii. Aveti curajul de a face reportaje incisive pentru ca subiecte avem destule, slava Domnului. Un reporter mai indemanatic, mai sclipitor nu gasiti? Incepeti o campanie de ajutorare sau faceti ceva util. Asta este menirea presei. Ajutati cumva societatea asta in care traim. Dezmortiti-ne mintile. Aduceti oameni buni care sa se implice cu adevarat in ceea ce fac.Iar scandalurile intre colegii de breasla sunt rusinoase!!!

 3. Nu o spun cu mare placere pentru ca nu am crezut in actualul primar ( inca mai am indoieli !) dar Fagarasul incepe sa arate altfel. Daca o tine tot asa sar putea sa se schimbe ceva ! Cel putin la aspect sa umblat ( spatiul verde, sensul giratoriu, curatenie pe strazi etc.), mai este mult pina departe dar…bine si asa rau cum e !

 4. Pentru Cristian
  Am parcurs cu interes mesajul pe care l-ai trimis. Nu prea am inteles ce doresti cu adevarat ! La un moment dat spui sa prezentam realitatea dura si sa facem reportaje mai incisive, dupa care ne indemni sa incepem o campanie de ajutorare sau sa facem ceva util pentru ca sa ajutam societatea in care traim. Hai sa o luam punctual.
  1. Exemplul pentru domnisoarele mai tinere ( in cazul unui prezentator de stiri ! ) este dat de ce si cum spune si nu cit de plinut(a) este ! ( Ex. Esca, Sandra Stoicescu, Cristina Topescu etc. )
  2. Incisivitatea ( din punctul nostru de vedere ! ) nu inseamna rautate ! Incisivitate inseamna prezentarea informatiei asa cum este ea cu toate detaliile si din toate sursele. Aceasta este politica noastra editoriala ! Rautatea si minciuna ( interpretarea personala a faptelor ! ) nu are ce cauta in articolele noastre.
  3. Probabil or mai fi reporteri mai indeminatici sau mai sclipitori . Deocamdata nu sau aratat. In acest moment cei din trustul nostru sunt cei mai indeminatici si cei mai sclipitori.
  4. Dupa cum ati obsevat noi am stat departe de scandalurile intre colegii de breasla. Totusi in momentul in care sau spus minciuni despre noi am fost nevoiti sa clarificam lucrurile.
  Redactia

 5. In atentia redactiei bzf – ATENTIE la gramatica limbii romane :)) Si totusi imaginea conteaza foarte mult, cel putin in timpurile noastre. Nu imi face placere de exemplu sa vad prezentatoarea stirilor de la Nova. De ce? Poate ca recita ea frumos acolo, dar nu te atrage sa o privesti. Normal ca te uiti la un jurnal pentru informatii, dar conteaza mult si prezentatorii.Parerea mea :))

 6. Draga Marius,
  Legat de observatia cu gramatica-da-mi un exemplu concret despre ceea ce consideri tu greseala gramaticala in BZF, altfel discutam degeaba.
  Cat despre observatia cu prezentatoarea de la Nova TV, nu stiu daca realizezi, dar aici e o alta… parohie. Noi suntem Televiziunea Fagaras-Antena 1. Deci obsrervatia ii priveste pe ei, nu pe noi. Altfel, referitor la cat conteaza imaginea, sunt absolut de acord. Numai bine!

 7. AG Weinberger concerteaza la Club Cover pe 1 mai
  in cadrul Turneului National
  „Interzis FM – vezi muzici ce nu auzi la radio”

  AG Weinberger, singurul chitarist de talie internationala din Romania, va incepe un nou turneu national, una dintre locatiile turneului fiind Fagarasul. Artistul va sustine un concert in data de 1 mai, incepand cu ora 21:00, la Club Cover.

  „Interzis FM – vezi muzici ce nu auzi la radio” face parte din Campania Impotriva Recesiunii Mentale, un proiect marca AG Weinberger, ce invita la descoperirea „celeilalte Romanii, cea demna si mandra, din care si TU faci parte”.

  La numai trei luni si jumatate de la incheierea turneului „The Guitar Man National Tour 2008”, fanii AG Weinberger Band au din nou sansa de a participa la concertele artistului, de aceasta data chitaristul oferindu-le un playlist nou, special gandit pentru a readuce la viata unele dintre cele mai valoroase compozitii de blues, jazz, soul si funk ale tuturor timpurilor.

  „Veniti si implicati-va! Ajutati-va sa deveniti contemporani cu voi insiva… – acesta ar fi mesajul pe care il adresam fanilor nostri din Fagaras. Daca turneul precedent a numarat 94 de concerte, ne asteptam ca „Interzis FM – vezi muzici ce nu auzi la radio” sa reuneasca si mai multi iubitori de muzica de calitate, contribuind, impreuna, la regenerarea tesutului muzical al acestei Romanii demne si mandre, din care si TU faci parte”, a declarat AG Weinberger.

  Alaturi de Vlad Spatar ( bass ), Miki Orban ( tobe ) si Sorin Petrila ( chitara ), chitaristul AG Weinberger va interpreta piesele care l-au facut cunoscut pe plan local si in afara granitelor tarii. Turneul national a inceput in data de 30 aprilie si cuprinde, in prima etapa, zece orase: Brasov, Timisoara, Fagaras, Oradea, Cluj, Tg. Mures, Sighisoara, Ploiesti, Bucuresti si Constanta.

  BRASOV – 30 Aprilie – Centrul Reduta
  FAGARAS – 1 Mai – Club Cover
  TIMISOARA – 5 Mai – Club 30
  ORADEA – 6 Mai – Filarmonica Oradea
  CLUJ – 7 Mai – Club Fashion
  TG. MURES – 8 Mai – Dublin Irish Pub
  SIGHISOARA – 10 Mai – Hotel Rex
  BUCURESTI – 15 Mai – Hard Rock Cafe – inregistrarea primului album live AG Weinberger
  PLOIESTI – 16 Mai – Teatrul ‘Toma Caragiu’, in cadrul Festivalului International de Jazz

  Biletele la concert se pot achizitiona prin reteaua http://www.bilet.ro, la punctele de vanzare din orasele incluse in lista turneului cat si in ziua concertului, la intrarea in sala.

 8. lucrari de distrugere a monumentul istoric din satul ..MARGINENI JUD BRASOV..asa s-ar numi intentia unora locuitori din satul MARGINENI JUD BRASOV COM HIRSENI care au decis sa remodeleze zidul biserici mutindul …de la locul lui
  . STIMATI ROMANI
  PRIN PREZENTA SCRISOARE VA ROG SA MA AJUTATI IN STOPAREA CELOR CARE VOR SA DISTRUGA BISE.RICA DIN MARINENI JUD BRASOV.LOCUIESC DE MULTI ANI DEPARTE DE SATUL MEU NATAL DAR INIMA SI SUFLETUL MEU DE ROMAN ESTE INCA ACOLO IN SATUL UNDE M-AM NASCUT.NUSTIU LA CINE SA APLEZEZ IN VEDEREA ACEASTA SI DACA ESTE CINEVA ACOLO CARE MA POATE AJUTA VA ROG SA RASPUNDE-TI LA ACEASTA SCRISORE.
  CU RESPECT
  VALERIU PANDREA
  [email protected]
  richmond virginia ,usa

 9. Am auzit acest caz din intinplare in biserica la care am participat inpreuna cu alte prietene cunosteam aceasta persoana din vedere dar nu am stiut de situatia pe care o avea povestindune cu lacrimi in ochi spunindune nu stiu unde sa ma mai duc si de unde sa incep sa mi se deschida o portita cu o speranta . Mam gindit ca poate publicind aceasta poveste poate speranta pe care o cauta o va gasi chiar aici la tv fagaras .Daca credeti ca puteti sa o ajutati publicindui acest caz va rog sa o ajutati ,daca este nevoie sa i se ia un interviu este dispusa sa o faca va multumesc din suflet si astept un raspuns .

 10. in legatura cu site-ul tvf-ului. mai fratilor, asa sunt de fapt reporterii vostri.. ca si in fotografii. stau cu mainile incrucisate! de ce oare ati ales pozitia aia de a va fotografia? nu va dati si voi putin seama ca singuri va faceti imaginea de coco? ce ne mai place sa fim vedete, sa ne stie lumea, sa ne recunoasca pe strada. conteaza munca voastra, nu fetele, domnilor jurnalisti.

 11. Am vizionat stirea transmisa de dumneavoastra ,referitor la fetita Gorgiana Popa din Pojorta . Va rog sa-mi dati informati privind posibilitatea de contact cu familia respectiva .Adresa mea de E-Mail este [email protected] Va multumesc.

 12. Satul Voivodeni din Comuna Voila este un loc foarte bun de relaxare si de
  bogatii taranesti, din imprejurimile Tarii Fagarasului. Va asteptam cu drag

 13. Un sat din tara fagarasului are numele gresit afisat pe indicatorul rutier din comuna Voila si chiar pe alte surse de informare. Este vorba despre satul Voivodeni care este scris pe aceste surse Voievodeni. Ar fi bine ca acest lucru sa fie indreptat deoarece consatenii satului sunt nemultumiti de aceasta gresala de tiparire.

 14. La Fagaras , la Gradinita nr.5, a fost infiintat un centru de resurse pentru educatie si dezvoltare(CRED), care va oferi servicii precum:
  • programe de educare şi consiliere a părinţilor;
  • organizarea unor cursuri de perfecţionare pentru personalul din grădiniţe;
  • crearea şi furnizarea de material didactic;
  • organizarea unor evenimente publice şi invitarea/ implicarea comunităţii locale;
  • promovarea proiectelor destinate familiilor defavorizate;
  • desfăşurarea unor activităţi de înţelegere a diferenţelor culturale, etnice sau de altă natură;
  • programe de consiliere pentru părinţii unici sau foarte tineri;
  • schimburi de experienţă între educatori şi profesorii de psihopedagogie;
  . În afară de Grădiniţa nr. 5 din Fagaras, pe lista unităţilor de învăţămînt preşcolar luate în calcul pentru a deveni CRED-uri se află şi Grădiniţa nr. 22 din Braşov, Grădiniţa nr.1 Codlea, Grădiniţa nr. 2 din Victoria, Grădiniţa nr. 3 din Zărneşti, Grădiniţa nr. 2 din Rîşnov, Grădiniţa nr. 5 din Săcele, Grădiniţa nr. 1 din Predeal şi grădiniţele cu program normal de la Rupea şi Ghimbav.
  Ministerul Educaţiei oferă dotările iniţiale

  Dotarea de bază va fi oferită de Ministerul Educaţiei care va asigura un pachet TIC în care este inclus un laptop, un multifuncţional, echipament audio-video, video-proiector şi ecran de proiecţie, un aparat foto, maşină de îndosariat şi telefon-fax. Tot ministerul va asigura un minim de mobilier necesar funcţionării în bune condiţii a CRED şi va finanţa formarea celor care vor lucra la centru. Funcţionarea întregului centru de resurse pentru educaţie şi dezvoltare va fi susţinut financiar de Ministerul Educaţiei timp de un an. După această perioadă, în funcţie de evaluarea făcută de IŞJ, municipalitatea din Codlea va trebui să decidă dacă menţine centrul. „După o anumită perioadă, finanţarea trece la administraţia locală. Noi vom decide, în funcţie de performanţa centrului, dacă vom susţine în continuare sau nu. Evident, noi ne dorim ca acest centru să aibă cele mai bune rezultate şi ne propunem să îl menţinem şi după perioada de un an“,
  Reţea naţională de 325 de centre

  Centrul de Resurse pentru Educaţie şi Dezvoltare de la Fagaras va face parte dintr-o reţea naţională de 325 de centre similare. Acestea sînt înfiinţate în cadrul Proiectului pentru reforma educaţiei (PRET), desfăşurat de Ministerul Educaţiei Cercetării şi Inovării cu finanţare de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei. CRED-urile sînt înfiinţate exclusiv în unităţile urbane şi vor oferi servicii complementare grădiniţelor, funcţionînd ca centre de informare, comunicare, formare şi diseminare a informaţiei, atît pentru părinţii copiilor preşcolari cît şi pentru personalul didactic şi nedidactic din grădiniţe şi creşe. Mai mult decît atît, la CRED se poate adresa pentru informare orice membru al comunităţii care are un proiect sau o iniţiativă ce vizează domeniul educaţiei copiilor sub şapte ani. CRED va avea în atribuţii şi stabilirea legăturii între toate serviciile destinate copiilor de vîrste preşcolare din comunitate.

 15. a-ti mai fost in cartierul t.vladimirescu noaptea? este o bezna totala, nu functioneaza nici un bec. oare cetatenii din acest cartier nu platesc impozitele ca toti ceilalti? mai faceti si voi reportaje si din alte cartiere, nu numai din centru.

 16. Stimata Doamna / Stimate Domn,

  Doriti o explicatie rationala pentru „monstruoasa coalitie” care s-a creat in ultimele zile?

  Este simplu: liderii fosti si actuali ai partidelor care o formeaza
  (Ion Iliescu, Mircea Geoana, Antonescu, Tariceanu, Voiculescu, Marko
  Bela etc), candidatul propus pentru premier – dl. Iohanis precum si
  finantatorii acestei miscari (dnii Vantu, Rosca Stanescu, Voiculescu si
  Patriciu) sunt uniti de un singur liant : apartenenta la MASONERIE si
  interesele acesteia, total diferitede interesele reale ale Romanilor.

  Politicieni ca Ion Iliescu, Mircea Geoana, Antonescu, Tariceanu sunt doar niste papusi ale caror ate le trag mogulii din umbra.

  Tara a fost condusa de ei peste 20 de ani dupa revolutie si inca mai este, cu voia noastra.

  CITITI SI TRIMITETI MAI DEPARTE CELOR INTERESATI

 17. Buna ziua! Sunt din Fagaras. Mie imi place sa merg Duminica la Manastirea Acoperamantul Maicii Domnului de la Dejani. Insa drumul din Dejani si pana aproape de Manastire este mult mai rau decat un drum de tara. As dori ca drumul sa fie remediat ca sa mearga mai multa lume la Manastire pentru ca din cauza acestui drum unii oameni nu mai se indubleca sa mearga. Va multumesc!

 18. Ciprian,
  si eu am obiceiul sa merg la aceasta manastire. Dar cu regret trebuie sa-ti spun ca, drumul in cauza apartine de Primaria Recea al carei primar este D-l Lazea Gheorghe (primar PDL) si in opinia lui este treaba „celor grosi la punga” ce locuiesc in Satul de vacanta Dejani.

 19. Buna ziua,

  Reprezint agentia One Models, v-am trimis mai jos un comunicat de presa care descrie selectiile pe care le vom desfasura in luna mai pentru finala New Models Contest Romania 2010. Fetele din orasele in care nu am organizat selectii se pot inscrie online pe siteul nostru.
  In masura in care considerati ca ne puteti ajuta, publicand materialul atasat sau un articol realizat de dvs. pe marginea acestuia apreciem sprijinul dvs.
  Va stam la dispozitie cu alte detalii daca este necesar, dorim sa va trimitem si macheta de presa, dar nu o putem atasa la acest mesaj.

  Va multumim!

  O zi frumoasa!
  Cu stima,
  Eva Neagoe
  Director de Casting
  ONE MODELS AGENCY
  Bucuresti, P-ta Alba Iulia nr.6, Bl.I 5
  Telefon: +4 031 432 91 03
  Mobil: +4 0735 779488
  http://www.onemodels.ro
  blog.onemodels.ro

  NEW MODELS CONTEST ROMÂNIA 2010
  fashion events

  Comunicat de presa

  In luna mai Caravana New Models Contest Romania vine în oraşul tău !

  Cu 11 ani experienţă în domeniul modelingului, One Models Agency organizează a şasea editie a evenimentului New Models Contest România cu scopul de a lansa si promova tinere modele la început de carieră.
  Finala va avea loc pe 18 iunie sub forma unui festival de moda, juriul va fi format din analişti şi critici de modă, reprezentanţi ai revistelor de specialitate din România, fotografi, precum şi reprezentanţi ai unor celebre agenţii de modele din Paris, Milano şi Londra.
  One Models ofera tuturor tinerelor care işi doresc o carieră in modeling şansa de a deveni modele de renume internaţional. Caravana New Models Contest se va desfăşura în perioada 11 – 28 mai în 13 oraşe din ţară:

  Severin – 11 mai ora 18:00 – Palatul Cultural Theodor Costescu (Teatrul), bd. Carol I, nr.4
  Tg-Jiu – 12 mai ora 18:00 – Casa de Cultură a Sindicatelor, str. Traian, nr.5
  Piteşti – 13 mai ora 18:00 – Teatrul Alexandru Davila, str, Victoriei, nr.9
  Galaţi – 14 mai ora 18:00 – Casa de Cultură a Studenţilor, str. Ştiintei, nr. 115 (Club S)
  Alexandria – 18 mai ora 18:00 – Hotel Rustic, str. Alexandru Ion Ghica, nr.5
  Ploieşti – 19 mai ora 18:00 – Casa de Cultură a Studenţilor, Bd. Bucureşti, nr.39
  Braşov – 20 mai ora 18:00 – Casa de Cultură a Studenţilor, str. Memorandului, nr.39
  Cluj – 21 mai ora 18:00 – Casa de Cultură a Studenţilor, str. Piaţa Lucian Blaga, nr.1-3
  Bacău – 24 mai ora 18:00 – Casa de Cultură a Sindicatelor, str. Mărăşeşti, nr.5
  Iaşi – 25 mai ora 18:00 – Casa de Cultură a Studenţilor, str. Vasile Conta, nr.30
  Focşani – 26 mai ora 18:00 – Club “Extrem”, bd. Republicii, nr.6
  Bucureşti – 27 mai ora 16:30 – Casa de Cultură a Studenţilor, Calea Plevnei, nr.61, Sector 1
  Craiova – 28 mai ora 18:00 – Casa de Cultură a Studenţilor, str. Eugeniu Carada, nr.10

  Pot participa fete din Romania cu sau fara experienţă în modeling, care au peste 13 ani şi minimum 1,70. Vino nemachiată şi cu o ţinută care consideri că te pune în valoare, Participarea la selecţii este gratuită.
  Persoanele care nu au posibilitatea să ajungă la selecţiile organizate în cele 13 oraşe se pot înscrie pe http://www.onemodels.ro la secţiunea “become a model”.

  Detalii pe: http://www.onemodels.ro, blog.onemodels.ro
  Tel: 031 4329103/ 0251 416327

LĂSAȚI UN MESAJ