Stații de reîncărcare pentru mașini electrice în Stațiunea Climaterică Sâmbăta de Sus

0
500
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html
Două stații de reîncărcare pentru mașini electrice se vor monta în Stațiunea Climaterică Sâmbăta de Sus. Finanțarea din proiect, în sumă de 377.000 lei, este 100% nerambursabilă și este asigurată de Administrația Fondului pentru Mediu. În comună vor mai fi montate alte două stații de reîncărcare, de data aceasta în satul Sâmbăta de Sus. Acestea sunt finanțate prin PNRR, componenta C10-locală, și tot fără contribuție de la bugetul local.
Să începem săptămâna cu o altă veste bună pentru comunitatea noastră: a fost semnat contractul de finanțare nerambursabilă în valoare de 377.000 ron cu Administrația Fondului pentru Mediu pentru achiziționarea a două stații de reîncărcare pentru mașini electrice în Stațiunea Climaterică Sâmbăta de Sus. Este al doilea proiect de acest fel după cel semnat în cadrul PNRR pe componenta C10-locala pentru achiziționarea a altor două stații de reîncărcare în satul Sambata de Sus care este în implementare.
Finanțările sunt 100% nerambursabile și astfel administrația comunei noastre pune la dispoziție atât locuitorilor care intenționează să achiziționeze mașini electrice cat și turiștilor care ne vizitează infrastructura necesară reîncărcării acestor vehicule.
Încercăm să facem tot posibilul ca să nu ratăm nicio finanțare nerambursabilă și în acest fel să dezvoltăm comuna noastră. Continuăm !”- anunță, Nicu Morariu, primarul comunei Sâmbăta de Sus pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ