Starea lui Şerban Huidu este stabilă, nu au apărut complicaţii pe parcursul nopţii

0
18
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Starea prezentatorului de televiziune Şerban Huidu, care a suferit un accident pe o pârtie de schi din Austria, miercuri, este stabilă, pe parcursul nopţii de miercuri spre joi nefiind înregistrate complicaţii, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Prima TV.

Şerban Huidu este în comă indusă, de miercuri seară, ca urmare a accidentului suferit. Potrivit reprezentanţilor Prima TV, el este supus în continuare investigaţiilor medicale, pe parcursul zilei de joi urmând ca medicii să facă publice mai multe informaţii despre starea acestuia.

„Medicii au reuşit să stabilieze starea pacientului. Pe parcursul nopţii (de miercuri spre joi, n.r.) nu au apărut complicaţii. Este în continuare în comă indusă pentru a fi efectuate investigaţii medicale„, a declarat Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV.

Realizatorul TV Şerban Huidu se află internat în stare gravă într-un spital din Austria, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din Innsbruck, în cursul zilei de miercuri, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai postului Prima TV şi apropiaţi ai familiei.

Potrivit reprezentanţilor Prima TV, starea de sănătate a lui Şerban Huidu este „nesigură”, aceştia adăugând că realizatorul TV este supus unor investigaţii medicale.

Potrivit site-ului TT.com, Şerban Huidu a căzut aproximativ trei metri printre copacii de lângă pârtia de schi. De asemenea, conform sursei citate Huidu purta o cască. Site-ul mai notează că Huidu a fost preluat de salvamontişti, fiind apoi transportat la Spitalul Universitar din Innsbruck cu un elicopter.

Şerban Huidu are 34 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV „Cronica Cârcotaşilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ